MUŞ Haber Girişi : 20 Eylül 2023 12:26

Tam destek sözü! Milletvekili Şimşek ve Ak Parti Muş heyeti Bakan Yardımcısı Aydın’ı makamında ziyaret etti

Tam destek sözü! Milletvekili Şimşek ve Ak Parti Muş heyeti Bakan Yardımcısı Aydın’ı makamında ziyaret etti
Milletvekili Mehmet Emin Şimşek ve beraberindeki heyet, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın’ı makamında ziyaret ederek, Muş için hazırladıkları proje dosyalarını sundu.

 

ALPARSLAN DİYARI- Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek beraberinde Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın, Hasköy Belediye Başkanı Hikmet Karayel ile Ak Parti Muş İl Başkanı Melik Emre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın’ı makamında ziyaret ederek Muş için hazırladıkları hizmet dosyalarını sundular.

 

Milletvekili Mehmet Emin Şimşek ve beraberinde Ak Parti heyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın’ı makamında ziyaret ederek, Muş için hazırladıkları proje dosyalarını sundular.

 

Ziyarete Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Muş’ta yapılan yatırımlar ve projeler ile ilgili bakan yardımcısına bilgi verdi.

 

VEKİL ŞİMŞEK: TAM DESTEK SÖZÜ ALDIK

 

Milletvekili Mehmet Emin Şimşek ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “ Sayın Bakan Yardımcımızı belediye başkanlarımız ve il başkanımız ile ziyaret ettik. Bizler ve belediye başkanlarımız Muş ve ilçelerindeki Çocuklarımız ve gençlerimiz için gece-gündüz demeden çalışıyoruz. Onlar için yeni projeler üretiyoruz. Sayın Bakanımıza da projelerimizi sunduk. Tüm projelerimize tam destek sözü aldık. Sayın bakanımıza ilgi ve alakalarından dolayı Muş halkı adına çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

HABER: HARUN SEÇKİN

 

 

Resmi İlanlar