GÜNDEM Haber Girişi : 25 Kasım 2023 09:30

T.C Kimlik No'sunun son rakamları böyle olan emekliler yaşadı! Şak diye hesaba geçiyor

T.C Kimlik No'sunun son rakamları böyle olan emekliler yaşadı! Şak diye hesaba geçiyor
Emekliler maaş zammını bekliyor. 2024, sadece yeni bir yılın değil, ayrıca maaşlarda beklenen önemli bir artışın da habercisi olacak. Yeni yıl promosyonlarıyla yaşanacak olan artışlar, emeklilerin yüzünü bir nebze de olsa güldürebilecek.

ALPARSLAN DİYARI- Yılbaşı ile beraber başlayacak olan yeni dönemde emeklilerin en düşük ve en yüksek promosyon tutarlarının da değişeceği öngörülüyor. Bu nedenle milyonlarca emeklinin gözü kulağı bankaların yapacağı promosyon zam açıklamalarına dönmüş vaziyette. Yeni ödemeler ise 2024'ün ilk günlerinde netlik kazanacak.

 

EMEKLİLERE YENİ EK ÖDEME

 

Şimdiye kadar promosyon alamayan emekliler için heyecan verici bir gelişme yaşanıyor. Emekliler için yeni bir ödeme başlatılıyor ve bu ödemeyle emeklilere ek maddi destek sağlayacak.

 

2023 Temmuz'unda emekli maaşlarına yapılan zam, promosyon ödemelerinde de artışa neden olmuştu. Bu artışla geçinmekte güçlük çeken emeklilerin kısa bir süre de olsa eli rahatlamıştı.

 

BANKALARDAN EMEKLİ PROMOSYONU

 

Bankaların sunduğu tekliflerle promosyon ödeme miktarları 10.000 TL'ye kadar ulaşmıştı. Ek ödemelerle birlikte bu miktar, 12.500 TL'ye kadar çıkmıştı. Yeni dönemde de benzeri yüksek tutarlara bekleniyor.

 

TÜİK'in yaptığı açıklamadan sonra, 3 Ocak 2024'te maaşlara yapılacak yeni zam sonrası promosyon ödemelerinde de önemli bir artış yaşanması bekleniyor. Bu tarih, emeklilerin mali durumlarını olumlu yönde etkileyecek önemli bir dönemi işaret ediyor.

 

YENİ PROMOSYON DUYURULARI NE ZAMAN?

 

Yeni promosyon tutarları 3 Ocak sonrası bankalar tarafından duyurulacak ve başvurularını yapacak olan emeklilere hızlı bir şekilde yatırılacak. Başvuru sürecinin kolaylığı ve hızı, emeklilerin bu avantajlı ödemelerden daha hızlı bir şekilde yararlanmalarını sağlayacak.

 

HABER MERKEZİ

 

 

 

Resmi İlanlar