MALAZGİRT Haber Girişi : 07 Nisan 2024 07:56

Sürücüler için çileye dönüştü: Malazgirt-Van karayolunda bayram yoğunluğu!

Sürücüler için çileye dönüştü: Malazgirt-Van karayolunda bayram yoğunluğu!
Memleketlerine akın eden vatandaşlar, Malazgirt-Van karayolunda yoğunluğa neden oldu.

ALPARSLAN DİYARI- Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte Malazgirt-Van karayolunda artan trafik, özellikle Van'dan gelen ve Malazgirt'i güzergah olarak kullanan sürücüler için çileye dönüştü.

 

Her yıl bayram ve yaz tatillerinde yoğunluk yaşayan Malazgirt, bu sene de göç veren ilçe ünvanını korudu. Çevre illerden, özellikle Van ve Ağrı'dan gelen vatandaşlar, Malazgirt'te trafik akışının yavaşlamasına sebep oldu.

 

YETKİLİLER UYARDI!

 

Yoğunluğun artmasıyla birlikte, Malazgirt-Van karayolunda araç kuyrukları oluştu. Sürücüler, kilometrelerce uzanan kuyruklarda beklemek zorunda kaldı. Yetkililer, sürücüleri sabırlı olmaya ve trafik kurallarına uymaya çağırdı.

 

Yoğunluğun önümüzdeki günlerde de devam etmesi bekleniyor. Bu nedenle, Malazgirt-Van karayolunu kullanmayı planlayan sürücülerin alternatif güzergahları değerlendirmesi ve trafik durumunu takip etmesi tavsiye ediliyor.

 

Özellikle Van’dan gelişlerin yanı sıra Malazgirt’i güzergah olarak kullanan kişilerin sayısında da artış gözlendi. Geçiş güzergahında olan Malazgirt, araç trafiğinde pik yaptı.

 

"HABER: VEYSEL EŞİN"

Resmi İlanlar