GÜNDEM Haber Girişi : 21 Şubat 2024 13:47

Sultan Alparslan torunları MHP Malazgirt teşkilatı, AK Partiye destek verecek

Sultan Alparslan torunları MHP Malazgirt teşkilatı, AK Partiye destek verecek
MHP Malazgirt İlçe Başkanı Burhan Yıldırım ve Belediye Başkan Adayı Mustafa Yıldırım ve MHP ilçe teşkilat üyeleri parti binasında yaptıkları açıklamada AK Parti adayı Cengiz Altın’ı destekleyeceklerini bildirdi.

ALPARSLAN DİYARI- MHP Malazgirt Teşkilatının da konuşan İlçe Başkanı Burhan Yıldırım, "Türkiye’nin bekası için MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatı ve İl Başkanımız Sayın Osman Yüce’nin de destekleri ile Malazgirt Belediye Başkan Adayımız ve Muş İl encümen adaylarımızı adaylıktan çektik "dedi.

Başkan Yıldırım, "31 Mart'ta yapılacak olan belediye başkanlığı seçiminde bildiğiniz üzere MHP Belediye Başkan Adayımız Mustafa Yıldırım’dı ancak Millet İttifakı'nın kazanmaması için MHP olarak önce vatanım, sonra milletim, sonra partim diyen bir teşkilat olduğumuz için, Türkiye’nin bekası için Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin talimatı ile Belediye Başkan Adayımız Mustafa Yıldırım’ı adaylıktan çekmiş bulunuyoruz. Amacımız ve gayemiz Sultan Alparslan diyarı Malazgirt ilçemizde 5 yıl içinde yapılan sayısız hizmetlerin devam etmesi. MHP Malazgirt İlçe Teşkilatı olarak 31 Mart'ta yapılacak olan belediye başkanlığı seçiminde AK Parti'nin adayını destekleyeceğiz. Ben Milliyetçi Hareket Partiliyim diyen ve teşkilatın emirlerine uyan her partili ve ülkücü kardeşimin 31 Mart'ta yapılacak olan seçimlerde AK Parti'ye oy vermelerini istiyorum. Çünkü amacımız Türkiye’nin geleceğidir, Türkiye’nin bekasıdır. Adayımızı çekme sebebimiz budur. Hepinizi 31 Mart'ta AK Parti'ye oy vermeye davet ediyorum."dedi.

 

Konuşmaların ardından İlçe Başkanı Burhan Yıldırım, Belediye Başkan Adayı Mustafa yıldırım ve parti teşkilat üyeleri ile AK Parti Malazgirt seçim bürosuna gidip AK parti Belediye başlan Adayı Cengiz Altın’ı tebrik ettiler

 

"HABER VEYSEL EŞİN"

Resmi İlanlar