GÜNDEM Haber Girişi : 17 Haziran 2023 10:02

Son dakika sabah karar çıktı! Zamlı emekli bayram ikramiyesi açıklandı! 

Son dakika sabah karar çıktı! Zamlı emekli bayram ikramiyesi açıklandı! 
Emeklilere Kurban Bayramı ikramiyesinde yeni bir gelişme yaşandı. Emeklilerin bayram öncesi heyecanla beklediği zamlı ikramiye miktarı nihayet açıklandı.

 

 

Zamlı emekli bayram ikramiyesi açıklandı! 16 Haziran'da ikramiye 4500 TL olarak ödenecek. Son dakika sabah karar çıktı- Emeklilere Kurban Bayramı ikramiyesinde yeni bir gelişme yaşandı. Emeklilerin bayram öncesi heyecanla beklediği zamlı ikramiye miktarı nihayet açıklandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısı sonrasında zamlı ikramiyenin bayramdan hemen önce duyurulacağını belirtmişti ve beklenen zam müjdesini verdi. SSK, BAĞ-KUR, 4C ve EYT emeklilerine yönelik yapılan zamlı ödeme ile emeklileri sevindirecek bir gelişme yaşandı.


Emeklilere 4500 TL
Emekli bayram ikramiyesine yapılan zam miktarı kesinlik kazandı. 16 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek ödemelerde emeklilere 4500 TL ikramiye verilecek. Bu zam haberi, emeklilere olumlu bir şekilde yansıyacak ve Kurban Bayramı öncesinde sevinçle karşılanacak.

Daha önce Ramazan Bayramı'nda 2000 TL olarak ödenen ikramiye miktarı, geçtiğimiz aylarda yapılan zamla 900 TL artırılmıştı. Şimdi ise Kurban Bayramı için güncellenen rakamlar doğrultusunda emeklilere

4500 TL ikramiye verileceği açıklandı.

Emekli bayram ikramiyesiyle ilgili detaylar hâlâ netleşmemiş olsa da Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin sevineceği bir rakamın belirleneceğini ifade etti. Bayram ikramiyesi zammıyla ilgili kesin kararın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından verileceği belirtiliyor. İlerleyen günlerde bayram ikramiyesi zammının açıklanması bekleniyor.


Ödeme tarihleri beli oldu
Emekli Kurban Bayramı ikramiyesinin ödeme tarihleri de belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram öncesinde ikramiyelerin emeklilerin hesaplarına yatırılacağını duyurdu. Bu doğrultuda en geç 16 Haziran tarihinde bayram ikramiyesi ödemeleri gerçekleştirilecek.

 

Emeklilere yapılacak zamlı ikramiye ödemesi, emeklilerin maddi açıdan rahatlamasına ve bayram coşkusunu daha da artırmasına yardımcı olacak. Emekliler, bu güzel haberle birlikte Kurban Bayramı'na daha umutlu ve sevinçli bir şekilde girecek.
 

Resmi İlanlar