GÜNDEM Haber Girişi : 26 Mayıs 2023 14:12

Sırrı Sakık,  Kılıçtaroğlu’na ne yanıt verdi!

Sırrı Sakık,  Kılıçtaroğlu’na  ne yanıt verdi!
​​​​​​​Sosyal medya hesabından Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisi hakkındaki söylemine yanıt veren Sakık seçim sonrası cevap vereceğini dile getirdi.

Yeşil Sol Partili Sırrı Sakık hakkında "Sırrı Sakık bize hangi desteği verecek, nasıl destek verecek? Kimin ne olduğunu biz gayet iyi biliriz" diyen Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na Sakık'tan yanıt geldi.

Sosyal medya hesabından Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisi hakkındaki söylemine yanıt veren Sakık "İnsanları sandık başına gelmeye ikna etmeye çalıştığım için cevap hakkımı seçim sonrasına bırakıyorum" ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu'na Sakık'tan yanıt geldi!

"Kemal Kılıçdaroğlu ve ortakları bizim sayemizde Cumhurbaşkanı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı bakan vekil olacaklar. Biz geldiğimizde Abdullah Öcalan ve tutuklu PKK'lılar genel afla özgür kalacak" sözlerini ifade eden Yeşil Sol Parti'den Ağrı Milletvekili seçilen Sırrı Sakık'ın bu sözleri Kemal Kılıçdaroğlu'na soruldu.

Bu soru karşısında yanıt veren Kemal Kılıçdaroğlu "Sırrı Sakık bize hangi desteği verecek, nasıl destek verecek? Biz devletin derinliklerinde nelerin döndüğünü, kimlerin kimlere hizmet ettiğini, hangi gerekçelerle konuştuğunu biliriz. Bu ülkede hala ülkesini seven namuslu bürokratlar var. Onlar bize bilgileri getirirler. Kimin ne olduğunu biz gayet iyi biliriz" dedi.

''Seçim sonrası cevap vereceğim''

Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanıtının ardından sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Sakık vatandaşları sandığa gelmeye ikna etmeye çalıştığını, cevabını seçimlerden sonra vereceğini belirterek "Sayın Kılıçdaroğlu, saray rejimine karşı, benim tek başıma yaptığım çalışmalar, sizin ittifaktan daha fazladır. Diliyorum ki cumhurbaşkanı olacaksınız. O zaman kim derin, kim sığ anlarsınız. Bütün çalışmalarımıza rağmen olmazsa da etrafınızdaki "derin" leri saymaya başlayın bence. Şimdi hepimiz 28 Mayıs'a konsantre olalım. İnsanları sandık başına gelmeye ikna etmeye çalıştığım için cevap hakkımı seçim sonrasına bırakıyorum…" dedi.

Resmi İlanlar