GÜNDEM Haber Girişi : 13 Ağustos 2024 09:35

Şimşek: Cumhurbaşkanımız emsalsiz bir liderdir

Şimşek: Cumhurbaşkanımız emsalsiz bir liderdir
AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek: "Cumhurbaşkanımız, ömrünü ülkesine ve milletine adayan emsalsiz bir liderdir"

ALPARSLAN DİYARI- AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 10 yıl önce milletin oylarıyla seçilerek başladığı Cumhurbaşkanlığı göreviyle ilgili anlamlı açıklamalarda bulundu. Şimşek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, ömrünü ülkesine ve milletine adayan, emsalsiz bir lider olarak nitelendirdi ve ona olan desteğini vurguladı.

 

Milletvekili Şimşek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ülke için yaptıklarına dikkat çekerek, “Ömrünü milletine ve devletine adayan Sayın Cumhurbaşkanımızın ömrü uzun olsun, Rabbim başımızdan eksik etmesin. Her şey milletimiz için, her şey Türkiye için” ifadelerini kullandı.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, ilk günden bu yana milletle omuz omuza yürüyerek mazlumlara umut olmaya devam ettiğini belirten Şimşek, Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye’nin önemli bir dönüşüm sürecine girdiğini ve bu süreçte büyük başarılara imza atıldığını vurguladı. Şimşek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, halkın oylarıyla seçilen ilk Cumhurbaşkanı olmasının altını çizerek, bu süreçte Türkiye’nin yüksek standartlı bir demokrasiye kavuştuğunu ifade etti.

 

 

Şimşek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, vesayetçilere asla müsaade etmediğini, her alanda "eski Türkiye"nin izlerini silerek ülkeyi yeni bir döneme taşıdığını belirtti. “Dünya 5’ten büyüktür” diyerek uluslararası haksızlıklara karşı duran Erdoğan'ın, başta Filistin olmak üzere tüm mazlumların sesi olduğunu hatırlatan Şimşek, Türkiye Yüzyılı’nı inşa etmek için Erdoğan’ın liderliğinde kararlılıkla ilerlemeye devam edeceklerini söyledi.

 

Milletvekili Şimşek, konuşmasını, “Cumhurbaşkanı'mızla millete hizmet yolunda nice yıllara. Sağlık ve afiyetler diliyoruz. Ömrünü milletine ve devletine adayan Sayın Cumhurbaşkanımızın ömrü uzun olsun, Rabbim başımızdan eksik etmesin. Her şey milletimiz için, her şey Türkiye için” diyerek tamamladı.

 

 

HABER SEVDA BALKAYA

Resmi İlanlar