MALAZGİRT Haber Girişi : 04 Mart 2023 16:14

Sigorta Sepeti Uyardı; Dask Mutlaka Yapılmalı

Sigorta Sepeti Uyardı; Dask Mutlaka Yapılmalı

Sigorta Sepeti Uyardı; Dask Mutlaka Yapılmalı

Malazgirt’te geçtiğimiz ay açılan ve açıldığı günden beri Malazgirt halkının sigorta işlemlerini güvenle yaptırdıkları Sigorta Sepeti Sigortacılık hizmetleri yetkilisi Mazlum Sezen ve Oğün Tekin, olası bir depremde yaşanacak tüm olumsuzluklar için DASK Deprem sigortasının mutlak yapılması gerektiği belirttiler.

İlçeye bir ilki yaşatarak Türkiye’nin en büyük 35 sigorta acentesi ile Malazgirt halkına hizmet veren Sigorta Sepeti Malazgirt DASK Deprem sigortasının önemine değindi.

Malazgirtli genç girişimciler Mazlum Sezen ve Oğün Tekin Türkiye’nin en büyük Sigorta Acentelerinin bayiliği alarak, her türlü aracınıza, ev ve işyerlerinize sigorta hizmeti vermeye devam ediyorlar.

Firma yetkilisi Mazlum Sezen, Sigorta sektörünün son derece ne kadar önemli olduğunu yaşanan deprem felaketinde bir daha gördük dedi.

Sezen, “Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerde büyük yıkımlar oldu. Depremde yaşamlarını yitiren tüm depremzedelere Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diliyoruz. Binlerce ev yıkıldı. Araçların binlercesi enkaz adlında kalarak pert oldu. Bu evlerden ve araçlardan sigortası olan ve kaskosu olan vatandaşlarımız her türlü zararları karşılanacak. Buradan da şunu görüyoruz ülkemiz bir deprem bölgesi o yüzden herkesin DASK deprem sigortası ve araçlarının sigortalarını mutlaka yaptırmaları gerekiyor.”dedi.

Sigorta Sepetinden İndirim

Ayrıca Sigorta Sepeti Malazgirt şubesi Kaskolarını yaptıranlara %20 indirim sözü verdiler.

DASK NEDİR?

Dask, yani zorunlu deprem sigortası; deprem sonrasında meydana gelen infilak, yangın, yer kayması ve tsunaminin neden olabildiği maddi zararları poliçede yer alan limitler çerçevesinde nakit şekilde karşılamaktadır. Bina, bu tarz afetler karşısında dask ile tamamen teminat altına alınmaktadır. Dask poliçesi kapsamında binanın bir kısmı ya da tamamının zarar görmesi fark etmemekte, zarar her iki durumda da karşılanmakta ve ödeme yapılmaktadır.

Resmi İlanlar