GÜNDEM Haber Girişi : 19 Aralık 2022 14:56

'Sigorta Sepeti' Malazgirt’te Şubesini Açtı 

'Sigorta Sepeti' Malazgirt’te Şubesini Açtı 

'Sigorta Sepeti' Malazgirt’te Şubesini Açtı 

Malazgirt’te Yeni Açılan Sigorta Sepeti Sigortacılık hizmetleri ilçede bir ilki yaşatarak Türkiye’nin en büyük 33 sigorta acentesi ile hizmet vermeye başladı. 

Malazgirtli genç girişimci Mazlum Sezen Türkiye’nin en büyük Sigorta Acentelerinin bayiliği alarak, her türlü aracınıza, ev ve işyerlerinize sigorta hizmeti vermeye başladılar.  

Firma yetkilisi Mazlum Sezen, Sigorta sektörünün son derece önemli bir alan olduğunu belirti. 

Sezen, “Bu sektör gerçekten insanın hem kendi canı, hem de kendi malını koruma anlamında çok önemli bir sektör. Sigorta dediğiniz kavram geleceğe yönelik bir kavramdır. Geleceğin ne getireceğini öngöremediğimiz gibi bize ne kaybettireceğini de bilemiyoruz. Bu yüzden sigorta çok önemlidir. Günümüzde sigortacılık yeni yeni önemi anlaşılan bir sektördür. Bizler de burada sektörde yıllardır faaliyet gösteren ve müşterilerine sağladığı güvence ile ismini duyurmuş Sigorta Sepeti bünyesinde toplanmış Türkiye’nin en büyük Sigorta Acenteliği ile beraber resmi şubemizi açtık. İnşallah Rabbim hayırlı işler nasip eder.” dedi. 

“En Uygun Fiyata Sigorta İmkânı Sağlıyoruz” 

Sezen,” Sigorta Sepeti Sigortacılık hizmetleri ile ilçe halkımıza en ucuz fiyata sigorta yapma imkânı sağlamak için Türkiye’nin önde gelen en büyük Sigorta Firmaları ile anlaşmamızı yaptık. Sigorta Sepeti ile büyük sigorta firmalarının sunduğu hizmetleri en uygun fiyata sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.malazgirt ilçemize hayırlı olsun inşallah. ”dedi. 

 

Resmi İlanlar