GÜNDEM Haber Girişi : 17 Mayıs 2023 15:40

SGK İl Müdürü Recepoğlu ve çalışanları Vali Gündüzöz’ü ziyaret etti

SGK İl Müdürü Recepoğlu ve çalışanları Vali Gündüzöz’ü ziyaret etti

Muş SGK İl Müdürü Nizamettin Recepoğlu ve çalışanları, Sosyal Güvenlik Haftası kutlamaları kapsamında Vali İlker Gündüzöz’ü ziyaret etti.

Vali Gündüzöz, sosyal güvenlik kavramının son yüzyılda insan hayatındaki en önemli hususlardan biri olduğunu belirterek, çalışanlara teşekkür etti. Recepoğlu ve çalışanları da günün anısına Vali Gündüzöz’e çiçek takdim etti.

Muş Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)İl Müdürü Nizamettin Recepoğlu ve kurum çalışanları Sosyal Güvenlik Haftası kutlamaları çerçevesinde Muş Valisi Doç. Dr. İlker Gündüzöz’ü makamında ziyaret etti. Sosyal Güvenlik Haftasını kutlayan Vali Gündüzöz, "İnsan hayatında özellikle son yüzyılda en önemli hususlardan birisi sosyal güvenlik kavramıdır. Şu anda ilimizin sosyal güvenliğiyle ilgili tüm iş ve işlemleri yürüten arkadaşlarımızın haftasını kutluyoruz. Öncelikle kendilerine teşekkür ediyoruz. Son dönemde bu EYT'den dolayı neredeyse tatil yapmadılar. Gece gündüz çalıştılar. Vatandaşımızı mağdur etmemek adına. Ben kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Ardından Muş SGK İl Müdürü Nizamettin Recepoğlu ve kurum çalışanları günün anısına, Vali Gündüzöz’e çiçek takdim etti.

Resmi İlanlar