EĞİTİM Haber Girişi : 28 Temmuz 2023 14:07

Sevilen Eğitimci Fehim İpek Emekli Oldu

Sevilen Eğitimci Fehim İpek Emekli Oldu
Malazgirt ilçesinin sevilen Eğitimcisi Fehim İpek 26. yılında emekli oldu.

Fehim İpek emekliliği nedeniyle bir veda mesajı yayımladı. Fehim İpek Hoca’nın veda mesajında şu ifadelere kullandı. 

 

Yaklaşık 26 yıldır eğitimci olarak Türkiye’nin birçok yerinde görev yapan son olarakta 9 yıldır Halk Eğitim Müdürlü görevini başarıyla yürüten İpek, emeklilik dilekçesini verdi, emekliye ayrıldı.

 

 

Halk Eğitim Müdürü İpek,”Sayın Meslektaşlarım; 1999 yılında mesleğe ilk Kazgöl Köyünde başlayarak 2014 yılında halk eğitim müdürlüğüne ise dönemin kaymakamı Atakan Atasoy' un tavsiyesi ile müdür oldum. Halk Eğitim görevine siyasi olayların olduğu sıkıntılı bir döneme denk gelmesiyle zamanında çok büyük sıkıntılarla Virane bir kurumu teslim aldık.”dedi.

 

“Atama bekleyen gençlerinin önünü açmak için emekli oldum”

 

Müdür İpek,” Bu güne kadar canla, başla, aşk ile ve gururla dolu dolu devam ettiğim kutsal mesleğime maddi durumum iyi olduğundan EYT ile bu gün itibarıyla erken emeklilik ile taçlandırarak bu gün atama bekleyen yüz binlerce gençten birisine ön açıcı olması temmenisiyle ayrıldım.
Bir Malazgirt sevdalısı olarak memleketimde görev yaptığım süre zarfında tüm dezavantajlı kesimlere ulaşarak ilde kurumsal işleyişi en iyi olan kurum haline getirerek üstün başarılara imza attık. En sıkıntılı dönemde bile ilçemizde etkili ve yetkili STK ilçe temsilciliğini 10 yıl gibi uzun bir süre yaparak ve kimseyi ötekileştirmeden sendikayı kurumun hizmetine soktuk. Tabiî ki bu yaptıklarımıza hiç bir zaman hakkını inkâr etmeyeceğimiz ekip arkadaşlarımızın katkısı büyüktür. “dedi.

 

“Başarmak için çok çalıştım”

 


Müdür İpek,”Bu süre zarfında işimde mümkün mertebe disiplinli ve adetli olmaya çalışarak; işimizi zevkle yaparak ve adamı olanı değil hak edenin kimsesi olma mücadelesi ile devletimizin olanaklarını en iyi şekilde toplumun tüm kademelerine yayma gayreti ile kurumumuz ilçemize en iyi hizmet veren kurum kimliği ile ilde nüfus bazlı yararlanma oranı en yüksek halk eğitim olduk. Bu gün herkes elindeki olanakları bu kadar iyi kullansaydı tarihi ilçemizin hali daha iyi olurdu.”ded,.

 

“Teşekkürler Malazgirt Halkı, Teşekkürler Usta Öğretilerimiz ve kursiyerlerimiz”

 


Müdür İpek,”Malazgirt halkı ve usta Öğreticilerimizin bize ve kurumumuza karşı saygısı takdire şayandı. İyi ķötü çokça anılarımız oldu. Tabiî ki bana ve kuruma karşı hak etmediğimiz bazı iltihamlar olmadı değil, bunları da hakkın sahibine teslim ettik. Her şeye rağmen kimseye kırgınlığım yoktur. Bu dünyada hiç kimsenin ahı hiç kimseye kalmaz inşallah. Emekliliğimle Her şey bitmedi tam tersine benim için her şey yeniden başladı. İnşallah bundan böyle geri kalan ömrümü de halkımızla beraber toplumumuzu ve şehrimizi ileri seviyelere taşımak için sizlerinde desteği ve duası ile elimden ne gelirse gayretle katkı sunmaya çalışacağım umuduyla; Bundan böyle hepinize; huzurlu, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat temennisiyle HELALİK İstiyorum.
Allahaısmarladık.

 

Haber: İlhan Güvenir

 

Resmi İlanlar