EKONOMİ Haber Girişi : 06 Eylül 2024 12:45

Şemsi Bayraktar traktöre bindi! Ayçiçeği hasadına katıldı

Şemsi Bayraktar traktöre bindi! Ayçiçeği hasadına katıldı
Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Edirne’nin Büyükdöllük Köyü’nde düzenlenen ayçiçeği hasat törenine katılarak, çiftçilerle bir araya geldi.

ALPARSLAN DİYARI- Bayraktar, törende yaptığı konuşmada, üreticilerin sorunlarını dinleyerek, hasat sezonunun bereketli geçmesi dileğinde bulundu.

 

ÇİFTÇİLERİN YOĞUN KATILIMI

 

Büyükdöllük Köyü'ndeki hasat törenine, bölgedeki çiftçiler yüzlerce traktörle katıldı. Ayçiçeği tarlasında gerçekleşen etkinlikte, üreticilerin emeğine vurgu yapan Bayraktar, tarım sektörünün önemine dikkat çekti. Çiftçilerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirten Bayraktar, "Ülkemizin dört bir yanındaki üreticilerimizin her zaman yanındayız. Onların emeği, Türkiye’nin geleceğini şekillendiriyor" dedi.

 

BİÇERDÖVERLE HASAT YAPTI

 

Konuşmasının ardından Bayraktar, sembolik olarak traktöre binip biçerdöverle ayçiçeği hasadına katıldı. Çiftçilerle birlikte tarlada hasat yapan Bayraktar, üreticilerin emeklerinin karşılığını almaları gerektiğini belirtti ve bu yılın verimli bir sezon olmasını temenni etti.

 

Bayraktar, hasat töreninde, çiftçilerin sorunlarını dinleyerek, beklentilerini de dile getirdi. Tarım sektörünün zorluklarına rağmen, üretimin devam etmesi için gereken tüm desteğin sağlanacağını ifade etti. Hasat sezonunun, Edirne’deki çiftçiler ve tüm üreticiler için bereketli geçmesi dileğiyle tören sona erdi.

 

HABER MERKEZİ

FOTO: TÜRKİYE ZİRAAT ODALARI

Resmi İlanlar