SAĞLIK Haber Girişi : 23 Kasım 2023 14:52

Şehidin Adı, Malazgirt 1 Nolu Acil Sağlığı Merkezi'ne verildi

Şehidin Adı, Malazgirt 1 Nolu Acil Sağlığı Merkezi'ne verildi
5 Ekim 2016 yılında Elazığ'a hasta götürdükten sonra Muş'a dönerken menfez inşaatına düşen iki ambülânstan birinin sürücüsü olan Malazgirtli Hayrettin Akgün, hayatını kaybetmişti.

 

ALPARSLAN DİYARI-4 Ekim 2016 yılında meydana gelen kazada şehit düşen ambulans şoförü sivil şehit Hayrettin Akgün’ün ismi Malazgirt 1 Nolu Acil Sağlık Merkezi İstasyonuna verildi

 

 

Malazgirtli görev şehidi Hayrettin Akgün’ün insinin verildiği törene Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram, Malazgirt Belediye Başkan Vekili Fesih Akkuş, Jandarma Komutanı Binbaşı Kamil İncebacak, İlçe Emniyet Müdürü Serhan Türk, İlçe Müftüsü Memet Hakkı Ayhan, Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Mustafa Kara, İlçe Sağlık Müdürü Ayşe Güniz Çetin, Malazgirt Devlet Hastanesi Başhekimi Esma Söylemez, Malazgirt Devlet Hastanesi Destek Hizmetleri Müdürü Yunus Demirbaş, şehidin ailesi ve çalışma arkadaşları katıldı.

 

Törende şehidin eşi ve çocuklarına başsağlığı dileklerini ileten Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram, Şehit Akgün’e Allah’tan rahmet dileyerek, “Bugün burada şehidimizin ailesinin acılarını yükseltmek için değil, yanlarında olduğumuzu ve acılarını hafifletmek için burada bulunduğumuzu belirtmek isterim. Şehidimizin adını yaşatmak için Hayrettin Akgün’ün ismi Malazgirt 1 Nolu Acil Sağlık Merkezi İstasyonuna verildi. Ben emeği çeken herkese çok teşekkür ederim. Tüm mesai arkadaşları ve aile fertlerine sabırlar diliyorum.” dedi.

 

 

 

HABER:İLHAN GÜVENİR

 

 

 

 

 

 

Resmi İlanlar