GÜNDEM Haber Girişi : 18 Nisan 2023 18:07

SEÇİM BÜROSU AÇILDI (VİDEO HABER)

SEÇİM BÜROSU AÇILDI (VİDEO HABER)

 

Malazgirt’te Millet İttifakı Seçim Bürosu Açıldı

Malazgirt İlçesinde Millet İttifakının partilerinin bir araya gelerek oluşturduğu seçim bürosunun açılışı törenle gerçekleştirildi.

Millet İttifakı Muş Milletvekili 1. Sıra Adayı Mümtaz Yavuz, 2. Sıra Adayı Efakan Kemaloğlu, CHP Muş İl Başkanı İsmail Adanur, Muş İyi Parti İl Başkanı Halis Saltık, Muş Deva Partisi İl Başkanı Süleyman Gürtürk, Saadet partili Konakkuran Belediye Başkanı Abdurahman Ömeroğlu, CHP İlçe Başkanı Mevlüt Güvenir,İyi Parti İlçe Başkanı Metin Yurdakul, Deva Partisi İlçe Başkanı Öner Ergün Gelecek Parti İlçe Başkanı Hikmet Taşdemirel,Malazgirtli kanaat önderleri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla Eski Belediye Çay Bahçesinde seçim bürosunun açılışı da yapıldı.

Açılış konuşmasında Malazgirt’in hakkını kimseye yedirtmeyeceğim diyen Millet İttifakı Muş Milletvekili 1. Sıra Adayı Mümtaz Yavuz ,“ Kimse Malazgirt’in zaferini alıp Ahlat’a veremez. Ben Malazgirt halkının hakkını kimseye yedirtmeyecem. Biz Millet İttifakı olarak geçmişte farklı görüşleri olan partiler ile bugün bir araya geldik. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu çok güzel bir anlayışın şimdiden uygulanabileceğini gördü. Bütün farklılıklarımıza rağmen Türkiye’nin sorunlarını çözmek, demokrasi için, aslında hepimizin hak ettiği mutluluğu almak için hep birlikte çalışabiliriz. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçtaroğlu için Millet İttifakını Muş’ta birinci parti yapacağız inşallah.” dedi.

“Malazgirt hak ettiği payı 14 Mayıs’tan sonra alacak”

Yavuz, “Malazgirt ilçemiz 14 Mayıstan sonra hak ettiği değeri görecek. Beni Malazgirt halkı çok iyi tanır tüm Malazgirt halkı benim dostumdur, arkadaşımdır. Biride çıksın desin Mümtaz Yavuz’u ben tanımıyorum, sevmiyorum. Tüm Malazgirt halkı beni tanır ve beni sever. Bende seçilince size layık olmaya çalışacağım. Telefonum asla kapanmayacak. Hep açık kalacak hep sizin hizmetinizde olacağım. Ramazan ayınız ve şimdiden Ramazan Bayramınızı kutluyorum. Allah’a emanet olun.”dedi.

Resmi İlanlar