SPOR Düzenleme Tarihi : 26 Ağustos 2024 02:56 Haber Girişi : 26 Ağustos 2024 02:41

Şampiyonluk yolunda tam gaz: İşte Muşspor’un transfer maliyetleri!

Şampiyonluk yolunda tam gaz: İşte Muşspor’un transfer maliyetleri!
Muş’un 3. Lig’deki temsilcisi Muşsspor’un transfer harcamaları ve otobüs maliyeti belli oldu. İşte ayrıntılar…

ALPARSLAN DİYARI- Muş'un gururu Muşspor, büyük yatırımlarla parlıyor. TFF 3. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Muşspor, sezona bomba gibi hazırlanıyor. Birbirinden önemli oyuncuları kadrosuna katarak iddialı bir sezon geçirmeye hazırlanan Muşspor’un yeni otobüsü de dikkat çekiyor.

 

65 milyon TL transfere harcayan kulüp, bu rakamın önemli bir kısmını oyunculara verdi. Kalan meblağ ise sezon içinde taksitler halinde ödenecek. Bu transferlerle birlikte, takımın şampiyonluk yarışındaki iddiaları daha da arttı.

 

Muşsspor'un transferleri rakiplerini de endişelendirmeyi başardı. Takım beklenilen performansı sergilerse şampiyon olması kaçınılmaz.

 

 

12 MİLYONLUK DEV BİR YATIRIM DAHA!

 

Yalnızca transferlerle sınırlı kalmayan Muşspor, aynı zamanda filosuna 12 milyon TL değerinde son model bir Mercedes-Benz Travego otobüs kattı. Muşspor renkleriyle donatılan otobüs, takımın deplasman yolculuklarını daha konforlu hale getirecek.

 

Kulüp yönetiminden yapılan açıklamada, "Bu yatırımlarla Muşspor'u daha da yukarılara taşımayı hedefliyoruz. Hem şehrimizi hem de taraftarlarımızı gururlandırmak istiyoruz." denildi.

 

Muşspor taraftarları da sosyal medyada bu yatırımlara büyük ilgi gösterdi. Taraftarlar, takımın bu sezon şampiyonluk yaşayacağına dair umutlarını dile getirdi.

 

Haber: Sevda Balkaya 

 


 

Resmi İlanlar