MUŞ Haber Girişi : 21 Eylül 2023 15:59

Saadet Partisi Muş’ta sahaya indi: Kendi amblemimizle seçime katılacağız

Saadet Partisi Muş’ta sahaya indi: Kendi amblemimizle seçime katılacağız
Saadet Partisi Antalya Milletvekili Şerafettin Kılıç, 'Milletin Vekilleri Milletin Yanında' saha buluşmaları kapsamında Muş'a geldi. Kılıç, önemli açıklamalarda bulundu.

ALPARSLAN DİYARI- Muş'ta gerçekleştirilen 'Milletin Vekilleri Milletin Yanında' programına Saadet partisi Antalya milletvekili Şerafettin Kılıç, Genel İdare Kurulu üyesi Muhittin Aytunç ve İl Başkanı Rıdvan Boz katıldı. Saadet partisi Antalya milletvekili Şerafettin Kılıç, "Türkiye’nin kötü yönetildiği, kötü yönetim eliyle ekonomisin çökertildiği üstüne de kamu kaynaklarının yandaşlara peşkeş çekildiği bir eko-politik zemini uzun bir süredir yaşadık, yaşıyoruz.   Kamplaşma ve kutuplaşmayı tercih eden, toplumsal dayanışma ve uzlaşmayı kendisinin sonu gören AK Partinin yirmi yılı aşkın iktidarı sonrasında ülkeyi getirdiği nokta; devlet işleyişinde bozulma, fikir, erdem ve ahlak zemininde ise apaçık yozlaşmadır.” diye konuştu.

 

 

 

 

 

Kılıç şöyle devam etti: “Türkiye, mevcut durumundan ivedilikle ve el birliğiyle kurtulmak mecburiyetindedir. Milletimizin Milli Görüş’ün ufkuna, devletin ise Saadet Partisi kadrolarınca yönetilmeye ihtiyacı var.  Fikrimize ve partimize olan ihtiyaç, zirve yapmıştır. Bunu milletimize fert fert, anlatmak için sahadayız. Millet ile Vekilinin bir arada olacağı, sorun ile çözümün aynı anda gündeme geleceği Türkiye Buluşmalarımızla illerimizde, ilçelerimizde “Saadet Burada” diyeceğiz.

 

 

 

 

 

Saadet Partisi olarak biz; birlikte yönetmeye, milletimize önermeye karar verdiğimiz İttifakı ve adayı bir eleştiri cümlesinin öznesi ya da nesnesi yapmaktan hep uzak durduk. Yarına dair tercih ve kararlarımız üzerinden dünkü tercih ve kararlarımızı yok saymak, nedamet malzemesi yapmak bizim penceremizden siyasi ilkesizlik, demokratik densizliktir. Seçim sürecinde İttifak olmanın gereklerini, seçim sonrasında ise birlikte mücadele ettiğimiz partilere ve teşkilatlara yönelik nezaketi eksiksiz icra ettik.  AK Parti ile ittifaka neden olumlu bakmadığımıza dair cevaplarımızı anlamamakta ısrar edenlerin artık bu ısrarlardan vazgeçeceklerini umuyoruz. Milletin ekmeğini küçülten, dertlerini büyüten, fakirin-fukaranın külfetini artıran, yandaşına servet aktaran icraatları kendisi için varlık gerekçesi gören bir partinin ne ortağı ne de destekçisi oluruz.”

 

 

 

 

“SAADET PARTİSİ TÜRKİYE’NİN HEM İHTİYACI HEM DE İTİBARIDIR”

 

“Türkiye’nin kurtuluşu, ekonominin düzelmesi, adaletin hüküm sürmesi için Saadet Partisi’nin iktidar, yerel yönetimlerde de ehil ve emin olan isimlerinşehrül emin olması son derece önemlidir” diyen Kılıç, “Hükümete yönelik tepkimizi de Saadet Partisi’ne yönelik takdiri de yerel yönetim seçimlerinde ortaya koyması noktasında 81 ilimizin ve her bir ilçesinin desteğini ve katkısını bekliyoruz. Saadet Partisi Türkiye’nin hem ihtiyacı hem de itibarıdır.” dedi.

 

 

 

 

Saadet Partisi Antalya Milletvekili Şerafettin Kılıç, önümüzdeki yerel yönetim seçimlerine kendi amblemleri ile katılacaklarını da belirtti.

 

HABER: KADER AKÇİL

 

 

 

 

 

Resmi İlanlar