MUŞ Haber Girişi : 20 Eylül 2024 09:45

Rektör Alican Malazgirt Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle buluştu

Rektör Alican Malazgirt Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle buluştu
Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican, Malazgirt Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle bir araya gelerek öğrencilerin akademik süreçlerine destek vermek amacıyla önemli paylaşımlarda bulundu.

 

ALPARSLAN DİYARI - Toplantıda, Malazgirt MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Adem Aktaş da yer aldı.

 

Rektör Alican, üniversite bünyesinde devam eden projeler, akademik gelişmeler ve öğrencilere sunulan yeni olanaklar hakkında bilgilendirme yaptı. Öğrencilerin sadece akademik değil, kişisel gelişimlerinde de karşılaşabilecekleri zorluklara karşı destek vereceklerini belirten Rektör Alican, üniversitenin imkanlarının en verimli şekilde kullanılmasının önemini vurguladı.

 

 

Rektör Prof. Dr. Alican, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Başarılarınız bizim için çok değerli. Sizlerin hem akademik anlamda ilerlemenizi hem de kişisel gelişiminize katkıda bulunmanızı istiyoruz. Üniversitemizin sunduğu tüm imkanlardan en iyi şekilde faydalanmanızı tavsiye ederim."

 

Etkinlik, öğrencilerin doğrudan sorularını iletebilecekleri bir soru-cevap bölümüyle devam etti. Öğrenciler, rektör ile birebir temas kurma imkanı bularak görüş ve önerilerini paylaşarak üniversite yönetimine daha yakın olmanın mutluluğunu yaşadılar.

 

 

 

Rektör Alican, öğrencilerin her zaman yanında olacaklarını ve onların gelişim süreçlerinde gereken desteği sunacaklarını bir kez daha dile getirerek etkinliği sonlandırdı.

 

 

HABER MERKEZİ

 

Resmi İlanlar