MALAZGİRT Haber Girişi : 08 Aralık 2023 11:23

Rektör Alican ‘Kariyer Günleri’nde gençlerle buluştu

Rektör Alican ‘Kariyer Günleri’nde gençlerle buluştu
Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican, lise öğrencilerine eğitim-öğretim ve mesleki hayatlarında başarılı birer birey olmalarına yönelik tavsiyelerde bulundu.

 

ALPARSLAN DİYARI- Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican, Malazgirt Mesleki Teknik Anadolu( Sağlık) lisesi tarafından ‘Kariyer Günleri’ projesi kapsamında düzenlenen programda liseli gençlerle buluştu.

 

 

Malazgirt Mesleki Teknik Anadolu( Sağlık) lisesi konferans salonunda düzenlenen programa Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya, Malazgirt Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Adem Aktaş, KÜSAM Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Ender Can Dönmez ve KARGEM Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Salih Gülen, Okul Müdürü Bahri Tuğrultekin, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

 

 

MALAZGİRT BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR YER

 

Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican konuşmasında gençlere, belirledikleri hedefler doğrultusunda kendilerine yol çizmeleri ve o doğrultuda çok çalışmaları tavsiyesinde bulundu.

 

Alican," Malazgirt ilçesi benim için çok önemli bir yerdir. Öyle ki ben rektör seçildiğimden beri tarihi ilçemize 11 defadır geliyorum. Bizler burada 12 üniversiteden yaklaşık 32 akademisyen ile ilçemizde kazı çalışması başlattık.  Malazgirt ilçesini çok sevin ilçeniz tarihi bir ilçedir."dedi.

 

 

Konuşmasının devamında MAUN üniversitesi hakkında bilgi vererek öğrencilerden gelen soruları cevaplayan Rektör Alican’a Malazgirt Mesleki Teknik Anadolu( Sağlık) lisesi Okul Müdürü Bahri Tuğrultekin teşekkür ederek, katılım belgesi takdim etti.

 

 

"HABER:İLHAN GÜVENİR"

 

 

Resmi İlanlar