Rektör Alican İlk Toplantısını Kimlerle Yaptı!

Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tensipleri ile Muş Alparslan Üniversitesine rektör olarak atanması sonrasında ilk toplantısı çalışma arkadaşları ile yaptı.

Rektör Alican, Prof. Dr. Sabahattin Zaim Konferans salonunda bir araya geldiği personel ile sohbet havasında bir toplantı gerçekleştirdi. Tüm güvenlik ve temizlik personelinin katıldığı toplantıda Rektör Alican “Sizler üniversitenin gizli kahramanlarısınız, burada yapılan her çalışmada sizlerin emeği olduğunu biliyorum.” ifadelerini kullandı.

Rektör Alican bundan sonraki süreçte de özveriyle çalışacaklarından emin olduğunu, kendisinin de onların haklarını her zaman ve her yerde koruyacağını dile getirdi. Daha sonra personele söz hakkı tanıyan Rektör Alican onların istek ve önerilerini dinledi.

 “Kurumumuzun Gizli Kahramanları ile buluştuk”

 

Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican, Sosyal Medya hesabından yaptığı paylaşımda İlk toplantısı temizlik ve güvenlik personeli ile yaptığını belirtti.

 

Rektör Alican yaptığı paylaşımda” kurumumuzun gizli kahramanları ile buluştuk.” dedi.

 

Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican, Sosyal Medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:” Üniversitemizin güvenlik ve temizlik personeli ile bir araya gelerek hasbihal ettik. Katılım gösterip iyi dileklerini ileten her bir çalışma arkadaşıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. “

 

Toplantı toplu fotoğraf çekiminin ardından fuaye alanındaki ikramlar eşliğindeki sohbet ile sona erdi.

 

 

 

  • 3 / 1 Rektör Alican İlk Toplantısını Kimlerle Yaptı! 0

  • 3 / 2 Rektör Alican İlk Toplantısını Kimlerle Yaptı! 1

  • 3 / 3 Rektör Alican İlk Toplantısını Kimlerle Yaptı! 2