EĞİTİM Haber Girişi : 29 Temmuz 2024 01:00

Rektör Alican’dan KYK çıkarması: Muş’un ilçelerine yeni yurtlar geliyor!

Rektör Alican’dan KYK çıkarması: Muş’un ilçelerine yeni yurtlar geliyor!
MAUN Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican, Ankara'da gerçekleştirdiği resmi ziyaretler kapsamında Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir'i ziyaret etti.

ALPARSLAN DİYARI- Rektör Danışmanı Doç. Dr. Mehmet Özalper’in de eşlik ettiği ziyaret sırasında, ilçelere yapılması planlanan yurt projeleri, mevcut spor tesislerinin durumu ve halen hizmet veren yurtların iyileştirilmesi konularında detaylı görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Rektör Alican, üniversitenin büyüyen öğrenci sayısına paralel olarak, yeni yurtların inşasının ve mevcut yurtların iyileştirilmesinin gerekliliğini vurguladı. Spor tesislerinin öğrenci yaşamındaki önemine de dikkat çeken Rektör Alican, bu tesislerin modernize edilmesi ve kapasitelerinin artırılması konusunda atılacak adımların, öğrenci memnuniyetini ve başarısını olumlu yönde etkileyeceğini belirtti.

 

Görüşme sonunda Rektör Alican, kaleme aldığı eserini Ali Özdemir’e hediye ederek KYK ile yapılan iş birliğinin önemine değindi: "Öğrencilerimize daha iyi hizmet sunabilmek adına KYK ile olan iş birliğimiz büyük önem arz etmektedir. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin eğitim hayatlarında en iyi koşullarda barınma ve spor olanaklarına sahip olmaları için çalışmaya devam edeceğiz"

 

Haber: Sevda Balkaya

 

Resmi İlanlar