BÖLGE Haber Girişi : 14 Nisan 2024 05:00

Patnos'ta Çöp Dağı tarihe karıştı

Patnos'ta Çöp Dağı tarihe karıştı
Patnos Belediye Başkanı Abdulhalık Taşkın, göreve geldiği günden beri ilçenin sorunlarını çözmek için aralıksız çalışıyor.

ALPARSLAN DİYARI-  Bu çalışmalardan biri de Erciş yolu üzerinde bulunan Gresor Tepesi'ndeki çöp dağını ortadan kaldırmak oldu. Başkan Taşkın ve ekibi tarafından yapılan yoğun çalışmalar sonucu bölgedeki çöp yığınları temizlendi ve alan düzenlendi.

 

 

Başkan Taşkın, yaptığı açıklamada Gresor Tepesi'nin Patnos'un yeni gözdesi haline geleceğini söyledi. Yapılacak görsel düzenlemeler ve peyzaj çalışmaları ile tepenin şehre değer katacağını ifade eden Taşkın, şunları söyledi:

 

 

"Gresor Tepesi, Erciş yolu üzerinde bulunması ve şehre hakim konumu itibarıyla önemli bir yere sahip. Fakat burası, geçmişte bilinçsizce dökülen çöplerle adeta bir çöp dağına dönüşmüştü. Biz göreve gelir gelmez bu sorunun çözümü için harekete geçtik. Ekiplerimiz yoğun bir çalışma sonucunda bölgedeki tüm çöpleri temizledi ve alanı düzenledi. Bundan sonraki aşamada ise Gresor Tepesi'ni şehrimizin yeni gözdesi haline getirecek çalışmalar yapacağız''dedi

 


HABER MERKEZİ
 

Resmi İlanlar