MAGAZİN Haber Girişi : 24 Haziran 2023 19:39

Özkan Uğur Yoğun Bakımda... Ailesinden İlk Açıklama

Özkan Uğur Yoğun Bakımda... Ailesinden İlk Açıklama

 

 

  
Lenf kanseriyle mücadele eden MFÖ grubunun sevilen ismi usta müzisyen Özkan Uğur'un 29 Mayıs'tan bu yana yoğun bakımda tedavi gördüğü öğrenildi. Usta sanatçı Uğur'un ailesi sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.


Lenf kanserini ikinci kez yenen usta müzisyen Özkan Uğur, geçtiğimiz nisan ayında hastalığının nüksettiğini ve akıllı ilaç kullanmaya başladığını duyurmuştu.

Geçtiğimiz nisan ayında iki kez yendiği kanserle mücadelesine yeniden başlayan Uğur'un yoğun bakımda tedavi gördüğü ve entübe edildiği öğrenildi.

 

Aileden ilk açıklama

 

Usta sanatçı Özkan Uğur'un eşi Aysun Uğur ve oğlu Alişan Uğur, Instagramdan yaptıkları açıklama ile Özkan Uğur'un sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

 

Paylaşımda, "Özkan Uğur'umuzun tedavisi devam etmekte olup, 29 Mayıs'tan bu yana yoğun bakımdadır. Dün itibariyle hastalığıyla ilgili çok güzel haberler almaya başladık. Doktorlarının büyük gayreti ve Allah'ın izniyle tedavilerin yan etkilerinden kaynaklanan sorunlarının da yakında çözüleceğine ve yoğun bakımdan çıkacağına inancımız tamdır. Hakkında çıkan kaynağı belirsiz olumsuz haberlere itibar etmemenizi rica ediyoruz. Yakında iyi haberlerini de bizzat vereceğiz inşallah. Ailesi olarak gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ediyoruz. Dualarınızı esirgemeyin" ifadeleri kullanıldı.

Resmi İlanlar