GÜNDEM Haber Girişi : 22 Ağustos 2022 09:08

Önallar Çeyi̇z Açildı

Önallar Çeyi̇z Açildı

Önallar Çeyi̇z Açildı

Malazgirt İlçesinde 11 yıllık beyaz eşya deneyiminden sonra çeyiz işine de giren Önallar Ticaret, müşterilerine Altus markasının yanında Emsan, Karaca, Güral Porselen gibi markaları da satış zincirine ekledi.

Yüzüncü yıl caddesi Zafer Taksi karşısında açılan ’Önallar Çeyiz’ yeni evlenecek çiftlere sayısız markalar ve saysız çeyiz ürünleri sunuyor.

Düğün hazırlıkların devam ettiği bu aylarda yeni açtığı çeyizlik ürünler ve küçük ev aletleri ile açtığı iş yerinde yeni evelenecek çiftler için uygun fiyat ve kaliteli hizmet sunacaklarını ifade eden Önallar Çeyiz yetkilisi Mehmet Şirin Önal, her çeşit çeyizlik ürünler ile yüzlerce özel ürününün bulunduğu Önallar Çeyiz düğün sezonu ve her zaman en kaliteli çeyizlik ürünleri indirimli fiyatlar ile bulmak mümkün dedi.

Önal, “bizler yıllardır Altus marka beyaz eşya mağazamızla halkımıza 11 yıldır hizmet ediyoruz. Bizler bu tecrübemizi şimdide çeyizlik ürünlerde sergilemek istedik. Yeni açtığımız Önallar Çeyiz firmamızda her türlü çeyizlik ürünler mevcuttur. İş yerimiz yüzlerce çeşit ürünüyle göz kamaştırmaya adaydır. Birbirinden özel ürünler genç çiftleri bekliyor. Her çeşit çeyizlik ve yüzlerce özel ürün mağazamızda mevcut. Önallar Çeyiz olarak düğün sezonu ve her sezonda en çok ilgi gören ürünleriyle halkımızın hizmetindeyiz. Evlenecek çiftlerimize yüzlerce çeşit ürün seçeneği sunuyoruz.” dedi.

Önallar Çeyiz Emsan, Karaca, Güral Porselen ve yüzlerce çeşit ürünüyle şimdiden yeni evlenen çiftler ve ilçe halkının uğrak yeri olmaya aday.

Resmi İlanlar