MALAZGİRT Haber Girişi : 31 Mart 2024 09:49

Ömeroğlu’ndan vefa ve teşekkür

Ömeroğlu’ndan vefa ve teşekkür
Malazgirt'e bağlı Konakkuran Belediye Başkanı Abdurrahman Ömeroğlu, 2019 yılında başlayan görev süresinin sonuna gelerek, 2024 Mart yerel seçimlerinde bayrağı devredecek.

ALPARSLAN DİYARI- Muş’un Malazgirt ilçesine bağlı Konakkuran Belediye Başkanı Abdurrahman Ömeroğlu, görev süresinin sonuna geldi. 2019’da belediye başkanı seçilen Ömeroğlu, 2024 Mart yerel seçimlerinde bayrağı devredecek.

 

Görev süresi boyunca her kesime eşit hizmet anlayışı ilkesiyle hareket eden Ömeroğlu, belediye hizmetlerinin halka ulaşması için özveriyle çalıştı. Saadet Partisi'nden başkan seçilen Ömeroğlu, 5 yıllık görev süresince Konakkuran'a birçok hizmeti kazandırdı. Sulama çalışmaları, tarla yolu açma, ramazan ve özel gün yardımları, altyapı hizmetleri gibi önemli projelere imza attı.

 

Yeni dönemde belediye başkanı adayı olan isimlere başarılar dileyen Ömeroğlu, beldenin gelişimine katkı sağlamak için tüm belde sakinlerine görev düştüğünü vurguladı. Ömeroğlu, el ele vererek Konakkuran'ın ortak paydasında buluşmak gerektiğini ifade etti.

 

Görev süresi boyunca Konakkuran'a yaptığı katkılar ve eşit hizmet anlayışı için tüm belde sakinlerine teşekkür eden Ömeroğlu, veda mesajını şu sözlerle tamamladı:

 

"Konakkuran'a hizmet etmekten büyük onur duydum. Görev sürem boyunca her zaman halkımızla birlikte olduk, Konakkuran'ı daha güzel bir geleceğe taşımak için çalıştık. Bu vesileyle bana bu görevi layık gören ve her zaman desteklerini esirgemeyen tüm Konakkuranlılara teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni dönemde Konakkuran'a hizmet edecek olanlara da başarılar diliyorum."

 

Ömeroğlu'nun 5 yıllık görev süresince Konakkuran'a kazandırdığı bazı önemli hizmetler:

 

Kapsamlı sulama çalışmalarıyla tarımsal sulama altyapısı iyileştirildi.

Belde genelinde yeni tarla yolları açılarak ulaşım kolaylaştırıldı.

Ramazan ve özel günlerde ihtiyaç sahibi ailelere yardımlar ulaştırıldı.

Altyapı çalışmalarıyla beldenin kanalizasyon ve içme suyu şebekesi yenilendi.

 

"HABER: VEYSEL EŞİN"

Resmi İlanlar