GÜNDEM Haber Girişi : 08 Nisan 2023 08:33

Öğreten, 2. Sıra Adayı Oldu

Öğreten, 2. Sıra Adayı Oldu
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Malazgirt İlçe Başkanı Haluk Zeki Öğreten MHP Muş Milletvekili 2. Sıra Adayı Oldu.

Geçtiğimiz aylarda Milletvekili adaylığı için MHP Malazgirt ilçe Başkanlığından istifa eden Haluk Zeki Öğreten, geçtiğimiz günlerde Ankara MHP genel merkezine giderek Aday Adaylığı başvurusunda bulunmuştu.

 

Muş’ta yapılan aday adayı tanıtım toplantısında İl Başkanı Osman Yüce tarafından açıklanan kararda Haluk Zeki Öğreten’in MHP Muş Milletvekili 2. Sıra Adayı olduğunu açıkladı.

Yapılan açıklamadan sonra MHP Muş Milletvekili 2. Sıra adayı olgunu ifade eden Öğreten, ilimize hayırlı olsun dedi.

 

Öğreten;“Kıymetli Hemşerilerim, Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey’in emirleri, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Edip Semih Yalçın Bey’inde talimatları doğrultusunda şanla ve şerefle yürütmüş olduğum Milliyetçi Hareket Partisi Malazgirt İlçe Başkanlık görevimden ayrılıp, Ülkemizin bekası ve selameti için önem arz eden 14 Mayıs 2023 tahinde gerçekleşecek olan Genel Seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi Muş Milletvekili 2. Sıra adayı oldum. Siz değerli hemşehrimin de teveccühleri ile memleketime ve ülkeme daha fazla hizmet edip, daha fazla fayda sağlayabilmek adına tüm gayretimi ve çabamı göstereceğimin sözünü buradan veriyorum.  Çıktığımız bu kutlu yolda Rabbim yar ve yardımcımız olsun.  Saygılarımla.  Allah’a emanet olun.”dedi.

 

Resmi İlanlar