GÜNDEM Haber Girişi : 07 Şubat 2024 14:12

Ocak Partisi Muş İl Başkanı açıkladı: Seçime hazırız!

Ocak Partisi Muş İl Başkanı açıkladı: Seçime hazırız!
Genel Başkan Kadir Canpolat tarafından 2 Haziran 2023 tarihinde kurulan Ocak Partisi Muş İl Başkanlığından yapılan açıklamada seçime hazır oldukları ifade edildi.

 

ALPARSLAN DİYARI- Ocak Partisi Muş İl Başkanı Vedat Aydın yaptığı açıklamada:” Ocak Partisi Muş il Başkanlığı ve teşkilatımızla yerel seçimlere hazırız.”dedi.

 

“MUŞ İL VE İLÇE ADAYLARIMIZI KISA SÜRE İÇERİSİNDE AÇIKLAYACAĞIZ”

 

Ocak Partisi İl Başkanı Vedat Aydın, partimizin yurt genelindeki teşkilatlanmasını ve seçim heyecanını yaşadıklarını belirterek, "Önümüzdeki yerel seçimlerde seçime girecek Muş adaylarımız çok kısa sürede açıklayacağız. Ocak Partimiz 'Alevisi Sünnisi, Kürdü Lazı' demeden yurdun her yerinde milletimizi bir araya getirerek kimsenin etnik kimliğine, rengine ve lisanına bakmıyor.  Genel başkanımız Sayın Kadir Canpolat başkanlığında tüm Türkiye’de olduğu gibi Muş ilimizde de çalışmalarımız yoğun şekilde devam ediyor." diye konuştu.

 

 

'OCAK PARTİSİ ÖRNEK HİZMETLER YAPACAK'

 

Türkiye'nin çok büyük bir virajdan geçtiğini söyleyen Aydın, "Her geçen gün şehit haberi geliyor, her geçen gün canımız yanıyor, ama çeşitli siyasi partiler gelişen terör olaylarıyla ilgili kınama dahi yapmaktan aciz hale gelmişler. Muş’taki Uzman çavuşlarımızın istek ve talepleri ortada, ekonomideki durum ortada, emeklilerin feryadı ortada. Bu milletten yana tavır sergileyen kimse yok. 'Şu partiye oy veriyor bizden değildir, bu bendendir' deyip adam kayırmayacağız. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Ülkemizin yasalarını, devletimizin kolluk kuvvetlerini hiçbir şekilde zora sokmayacağız. Ocak Partisi olarak örnek ve model olarak hizmet yapacağız." ifadelerini kullandı.

 

 

"HABER VEYSEL EŞİN"

Resmi İlanlar