MALAZGİRT Haber Girişi : 30 Temmuz 2024 14:34

Nostalji rüzgârı Muş Malazgirt’te: Eski kasetlerle geçmişe yolculuk

Nostalji rüzgârı Muş Malazgirt’te: Eski kasetlerle geçmişe yolculuk
Malazgirt’te yaşayan müzisyen Ahmet Çiftçi, 20 yıldır ilçede müzik aletleri, kasetler ve CD’ler satarak müzikseverlere hizmet veriyor. Ahmet Çiftçi’nin dükkanı, nostaljik müzik ürünlerine duyulan özlemi yansıtan bir olayla gündeme geldi.

 

ALPARSLAN DİYARI- Geçtiğimiz günlerde dükkanına gelen bir müşteri, eşine doğum günü hediyesi olarak çiçek yerine eşinin sevdiği sanatçının eski bir kasetini almayı tercih etti. Müşteri, kasetin yanı sıra son teknoloji USB girişli bir kaset çalar da satın alarak dükkandan çıktı. Ahmet Çiftçi, bu durum karşısında hem şaşkınlığını hem de mutluluğunu dile getirdi.

 

 

Ahmet Çiftçi, “Müşterim bana, ‘Eşime doğum günü hediyesi olarak çiçek alacağıma, onun sevdiği sanatçının çok eski bir kasetini alırım,’ dedi ve kaseti aldı. Yanında bir de son sistem USB girişli bir kaset çalar alarak dükkandan çıktı. Bu durum beni çok şaşırttı ve çok mutlu etti,” şeklinde konuştu.

 

 

Çiftçi, Malazgirtli vatandaşların birçoğunda eskiye karşı bir özlem olduğunu belirtti.

 

Nostaljik müzik aletleri, kasetler ve CD’lere olan ilginin her geçen gün arttığını ifade etti. “Malazgirt’te nostaljik müziğe ve eskiye duyulan bu özlemi görmek beni çok mutlu ediyor. İnsanların müzik aracılığıyla geçmişe yolculuk yapması ve sevdiklerine nostaljik hediyeler alması gerçekten anlamlı,” dedi.

 

 

Ahmet Çiftçi’nin dükkanı, Malazgirt’te nostaljik müzik ürünleri arayanlar için bir cazibe merkezi haline gelmiş durumda. Eski müzik aletleri, kasetler ve CD’lerle dolu raflar, ziyaretçilerini geçmişin melodileriyle buluşturuyor.

 

 

Çiftçi, nostaljiye duyulan bu ilginin devam etmesini umduğunu ve eskiye özlem duyan herkesi dükkanına beklediğini söyledi.

 

 

ÖZEL HABER VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar