SPOR Haber Girişi : 24 Haziran 2023 17:21

Nevzat Kaya Muşspor'u bırakıyor mu?

Nevzat Kaya Muşspor'u bırakıyor mu?

20 yıl önce unutulmaya yüz tutan Muşspor’a tekrardan can veren Nevzat Kaya’ya Muşspor taraftarları destek talebinde bulundu. Muşspor taraftarının destek talepleri Nevzat Kaya Muşspor başkanlığını bırakıyor mu sorunu akıllara getirdi.

 

Muş'ta Spor alanında birçok projeye ev sahipliği yapan Nevzat Kaya, Muşspor için yaptıklarıyla da halkın büyük sevgisini kazandı.

 

Muş’a ve Muşspor’a büyük hizmetler sunan ve Muşspor’u tüm Türkiye’ye hatta Dünya’ya tanıtan Nevzat Kaya, Muşspor taraftarları tarafından yapılan açıklamaya göre; Kaya yalnız bırakılıyor. Kaya’nın hep yalnız bırakıldığını hem de bazı kötü niyetli insanlar tarafından karalandığını iddia eden taraftarlar gurubu Nevzat Kaya için kentte destek çağrısı yaptı.  Muşspor taraftarları, Muşspor’un yine aynı kaderi yaşamaması için Muş’u dünyaya tanıtan ve Muşspor’u yeniden şahlandıran Kaya’ya destek talebinde bulundu.

 

Sosyal medyada, ‘Nevzat Kaya yalnız değildir, Kaya yalnız kalmasın’ sloganları ile kampanya Başlatan taraftarlar yaptıkları paylaşımlarda şu ifadelere yer verdiler:  “20 yıl önce kaderine mahkûm edilen bir şehrin takımını yıllar sonra sahiplenen bir yiğit var. Bu yiğit bu şehri sahiplendi, tek derdi; Muş'un çocukları oldu.  Yıllardır olmayan spor tesislerinin yapılmasına öncülük etti. Altyapı çalışmalarını başlattı. Muş'u sadece Türkiye'ye değil dünyaya tanıttı. Gelin görün ki; bugün bu kadar güzel işler başaran yiğidi sadece bu şehrin daha iyi yerlere gelebilmesi için istediği küçük şeylerden dolayı şehrin büyükleri (belediye başkanı, milletvekili ve kurum müdürleri) yalnız bıraktılar. Bu takım sadece Nevzat Kaya'nın değil bütün memleketin… Başarı olunca kadraja girenleri taşın altına elini koymaya davet ediyoruz.”

Resmi İlanlar