MALAZGİRT Haber Girişi : 25 Ekim 2023 17:10

MYO´da akademik yılı açılışı yapıldı

MYO´da akademik yılı açılışı yapıldı
Muş Alparslan Üniversitesi Malazgirt Meslek Yüksel Okulu 2023-2024 akademik yılı açılışı, düzenlenen törenle gerçekleşti.

 

 

ALPARSLAN DİYARI-Malazgirt Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü Kız Öğrenci Yurdu Konferans salonunda 2023-2024 akademik yılı açılışı gerçekleşen törenle yapıldı.

 

Gerçekleşen törene; Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram, Belediye Başkan Vekili Fesih Akkuş,Muş Alparslan Üniversitesi Rektör Danışmanı Doç.Dr. Atike Yılmaz, Malazgirt Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr.Adem Aktaş, Emniyet Müdürü Serhan Türk, MYO öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

 

2023-2024 akademik yılı açılışı töreni; Malazgirt Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr.Adem Aktaş selamla konuşması ile başladı.

 

Aktaş, törene katılan protokol üyelerine teşekkür ederek, 2023-2024 akademik yılı açılışının hayırlara vesile olmasını diledi.

 

 

Daha sonra kürsüye çıkan ilçe Kaymakamı Göksu Bayram, 2023-2024 akademik yılı, ilçede okuyan öğrencilere ve ilçedeki öğrencilere eğitim veren tüm öğretim görevlilerine hayırlı olsun dedi.

 

2023-2024 akademik yılı ilk dersini ise Muş Alparslan Üniversitesi Rektör Danışmanı Doç.Dr. Atike Yılmaz verdi.

 

 

Yılmaz ilk deste ‘Karanlık Korkulacak Bir Şey Mi?’ karanlıkta diyalog dersini anlattı.

 

Son olarak Muş Alparslan Üniversitesi Rektör Danışmanı Doç. Dr. Atike Yılmaz ‘Karanlık Korkulacak Bir Şey Mi?’ dersi kapsamında, görme engelli bireyler için hazırlanan görme engelli parkurunda verilen dersten sonra etkinlik son buldu.

 

 

 

HABER:İLHAN GÜVENİR

 

Resmi İlanlar