SPOR Haber Girişi : 03 Temmuz 2023 16:14

Muşsspor Başkanı Nevzat Kaya kararını verdi! Feyat Asya'dan dikkat çeken açıklama

Muşsspor Başkanı Nevzat Kaya kararını verdi! Feyat Asya'dan dikkat çeken açıklama
Muşspor Başkanı Nevzat Kaya göreve döndüğünü açıkladı. Karar Muşspor taraftarlarında sevinçle karşılandı.

Geçtiğimiz günlerde ayrılma kararı alan Muşspor Başkanı Nevzat Kaya taraftarı kırmayarak geri döndü. Alparslan Diyarı köşe yazarlarının da gündeme getirdiği çağrılar sonrası başkan Kaya duyarsız kalmadı.

 

Muşsspor 3. Lig'e yükselmesinin ardından taraftarlara profesyonel bir lig coşkusu yaşattı. İnişli-çıkışlı bir grafiğin ardından ligde kalan Muşspor'un akıllarda kalan en büyük maçlarından birisi de Türkiye Kupası oldu. Muşspor Eskişehir'de oynadığı Ziraat Türkiye Kupası maçındaki oyunuyla izleyenlere futbol şöleni yaşattı. 

NEVZAT KAYA GERİ DÖNDÜ MÜ?

 

Ardından teknik direktör değişiklikleriyle gündeme gelen istikrarını bozan takımda muhtelif sesler çıkmaya başladı. Başkan Kaya'nın "yalnız bırakıldık" diyerek ayrılık kararı almasının ardından çok sayıda destek mesajı geldi. Nihayet başkan Kaya duyarsız kalmayarak takımın başına geri döndü. 

 

FEYAT ASYA: MUŞSPOR ÖZLEMİNE KAVUŞTU

 

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya Twitter'dan yaptığı açıklamada Başkan Nevzat Kaya ile olan fotoğrafını paylaşarak şu ifadelere yer verdi:

 

"Muşspor seninle özlemine kavuştu Seninle daha güzel günler görecek Nevzat Kaya Başkanım."

 

Karar bayram havası estirirken Muşspor'un hızla transfer çalışmalarına odaklanacağı öğrenildi. Başkan Kaya'nın detaylı açıklama yapacağı öğrenildi. 

 

Alparslan Diyarı köşe yazarları Emrullah Özbey ve Y. Özgür Bülbül konuyla ilgili bu köşe yazılarını gündeme getirmişti. Yazıları okumak için:

YAZIKLAR OLSUN BİZE!

 

NEVZAT KAYA GERİ Mİ DÖNECEK?

 

Resmi İlanlar