SPOR Haber Girişi : 02 Temmuz 2024 18:04

Muşspor’un yeni başkanı belli oldu! Muşspor’u daha ileriye taşıyacağız

Muşspor’un yeni başkanı belli oldu! Muşspor’u daha ileriye taşıyacağız
Muşspor’un kulüp başkanı Fatih Cengiz oldu. 

ALPARSLAN DİYARI- Muş sporun yeni başkanı Fatih Cengiz, muş spor taraftarlarını selamlarını ileterek kısa bir süre içerisinde çalışmalara hız kazandıracaklarını söyledi. Eski başkan Nevzat Kaya'nın kulüp başkanlığından istifasının ardından kulüp başkanlığına talip olduğunu açıklayan Politikacı spor adamı iş insanı Fatih Cengiz kulübün yeni başkanı oldu. 

 


MUŞSPOR’U HİÇBİR ZAMAN YALNIZ BIRAKMADI

 

 

 


Muş'ta gerek Muş spor gerek Muş spor taraftar gruplarına yıllardan beri sağladığı yardımlarla Muşspor sevdalısı olduğunu gözler önüne seren Fatih Cengiz'in Muş spor başkanı olması ilde sevinçle karşılandı. 

 


MUŞSPOR HAK ETTİĞİ YERE GELECEK

 


Cengiz, eski başkan Nevzat Kaya ile yapmış olduğu görüşmeler sonucunda kendisine kulübe talip olduğumuzu ilettik. Olumlu karşılandı ve kulüp başkanı olduk. Taraftarlarımız ve Muş halkının takımın başarıya yönelik mücadelesinden şüphesi olmasın. Muş sporu layık olduğu yerlere taşıyacağız. Kısa bir süre sonra yönetim, teknik heyet ve transfer çalışmalarımıza hız kazandıracağız. Çıktığımız bu yolda Allah bizi dostlarımıza inananlarımıza ve Muş halkına karşı mahcup kılmasın. Muşspor her zaman üst ligler için şampiyonluk mücadeleleriyle anılan bir takım olmaya devam edecektir. Önceki başkanımız Nevzat Kaya'ya da Muş spora sağladığı fayda ve hizmetlerden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum “diye konuştu.

SEVDA BALKAYA
 

Resmi İlanlar