SPOR Haber Girişi : 23 Eylül 2024 02:06

Muşspor’un Kütahya galibiyeti sonrası Yavuz hocadan önemli açıklamalar!

Muşspor’un Kütahya galibiyeti sonrası Yavuz hocadan önemli açıklamalar!
Muşspor’un sahasında Belediye Kütahyaspor’u 2-1 yenmesinin ardından Muşspor Kulübü Teknik Direktörü Yavuz İncedal’dan açıklamalar geldi. Alparslandiyari.com’a konuşan İncedal önemli mesajlar verdi.

ALPARSLAN DİYARI- Muşspor'un Belediye Kütahyaspor'u devirmesinin ardından Teknik Direktör Yavuz İncedal, elde ettikleri zaferin sırrını ve takımın geleceği hakkındaki düşüncelerini Alparslandiyari.com'a özel açıkladı.

 

Nesine 3. Lig’in 3. haftasında Muşspor, sahasında Belediye Kütahyaspor’u 2-1 yenerek puanını 7’ye çıkardı. Namağlup yoluna devam eden Muş temsilcisi kendi taraftarı önünde kazanma alışkanlığını sürdürdü. Muşspor, etkili oyunuyla bu hafta da galibiyete uzanmayı başardı. Maç sonu teknik patron Yavuz İncedal’dan önemli açıklamalar geldi.

 

İncedal, galibiyetin en önemli etkeninin oyuncuların sahaya yansıttığı mücadele azmi ve takım ruhu olduğunu vurguladı. Tecrübeli teknik adam, oyuncularının bu konuda gösterdiği performanstan oldukça memnun olduğunu belirtti.

 

 

 

"TAKTİKSEL ÜSTÜNLÜK VE ESNEKLİK"

 

Rakibin çift forvete dönmesi üzerine takımın savunmasını da çift stoperle güçlendirerek orta sahayı kontrol altına aldıklarını ifade eden İncedal, bu taktik değişikliğinin galibiyette büyük rol oynadığını söyledi. "Hücuma daha fazla oyuncuyla çıkmak istedik ve bu sayede rakibe üstünlük kurduk." diyen İncedal, takımın oyun planına göre esnek bir yapıya sahip olduğunu gösterdi.

 

"HEDEFLERİMİZ DOĞRULTUSUNDA İLERLİYORUZ"

 

“Konsantreniz yerinde olursa ve takım gücü içinde mücadele edilirse başarılı olunur” diyen İncedal, “Takım bugün mücadele etti. Bugün sahadaki taktik savaşımız harikaydı. Çift forvete dönen bir rakibimiz vardı ve bizde çift stopere döndük. Orta sahayı ikiledik, hücuma daha fazla adamla çıkmak istedik. Sonuçta galip geldik. Mutluyum. Kütahya Belediyespor’a da başarıla diliyorum. Onlar da ligin güçlü rakiplerinden bir tanesi” ifadelerini kullandı.

 

Haber: Sami Demir

 

Taraftarıyla namağlup devam: Muşspor sahasında kazanmayı bildi!

 

Muşspor-Belediye Kütahyaspor canlı anlatım!

 

 

 

Resmi İlanlar