SPOR Haber Girişi : 13 Ağustos 2024 19:38

Muşspor umduğunu bulamadı: Hazırlıklar devam edecek

Muşspor umduğunu bulamadı: Hazırlıklar devam edecek
İlk hazırlık maçında Muşspor ile Muğlaspor yenişemedi: Skor 1-1

ALPARSLAN DİYARI- Muşspor, Kocaeli’de sürdürdüğü kamp programı kapsamında oynadığı ilk hazırlık maçında 3. Lig temsilcisi Muğlaspor ile 1-1 berabere kaldı. TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadeleye hazırlanan Muşspor, Kocaeli Kartepe Spor Tesisleri'nde çıktığı karşılaşmada sezon öncesi performansını sergiledi.

 

 

ŞIK GOLLE ÖNE GEÇTİK

 

 

 

Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takım da kontrollü bir oyun sergiledi. Muşspor, Akın Akman’ın ceza sahası dışından attığı şık golle 1-0 öne geçerken, Muğlaspor ise ikinci yarıda bulduğu golle eşitliği sağladı. Maçın geri kalan bölümünde her iki takım da başka gol bulamayınca, mücadele 1-1'lik skorla sona erdi.

 

 

Muşspor, maç boyunca savunmada disiplinli bir oyun ortaya koyarken, orta sahada rakibine baskı yaparak topun kontrolünü elinde tutmaya çalıştı. Hücumda ise hızlı ataklarla gol arayan takım, sezon öncesi olumlu sinyaller verdi.

 

 


TEKNİK ADAM TAKIMDAN MEMNUN

 

 

 

Teknik Direktör, maç sonrasında yaptığı açıklamada, hazırlık sürecinin bu tür maçlarla şekillendiğini belirterek, takımın gösterdiği performanstan memnun olduğunu ifade etti. “Oyuncularımın sahada gösterdiği mücadeleden ve oyun disiplininden memnunum. Eksiklerimizi tespit ettik ve sezon başlamadan bu eksikleri gidermek için çalışacağız,” dedi.

 

 

Muşspor, hazırlık maçlarıyla sezon öncesi çalışmalarını sürdürmeye devam edecek.

 

 


HABER:SEVDA BALKAYA
FOTO: MUŞSPOR

Resmi İlanlar