SPOR Haber Girişi : 27 Eylül 2024 09:14

Muşspor’u final havasında zorlu deplasman maçı bekliyor

Muşspor’u final havasında zorlu deplasman maçı bekliyor
Ligde oynayacağı maçlar göz önünde bulundurulduğu vakit transfer ve bütçesiyle  ligin en iddialı olan takımı Bursaspor Muş sporun en zorlu deplasmanı olarak göze batıyor.

ALPARSLAN DİYARI-Nesine 3. Lig 4. Hafta karşılaşmasında Bursaspor’a deplasmanda konuk olacak olan sarı beyazlı ekibimizde hedef mutlak surette galibiyet olurken zorlu deplasman havası Muş'ta etkisini göstermeye başladı.

 

 

Henüz ligin başında olunmasına rağmen çok sayıda taraftarın ligin en zorlu deplasmanı olarak gösterdiği Bursaspor ola oynanacak olan müsabakada puan yada puanlar için motivasyonların en üst seviyeye çıkarılması amaçlanıyor.

 

Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Teknik Direktör Yavuz İncedal gözetiminde Muş 1071 Alparslan Spor Kompleksi Tesisleri’nde devam eden Muş sporda zorlu maç öncesi heyecan dorukta.

 

Nesine 3. Lig 4. Hafta karşılaşmasında Bursaspor’a konuk olacak olan sarı beyazlı ekibimiz çalışmalarına gece devam etti.

 

 

Nesine 3.Lig 1. Grubun 4.Haftası’nda deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan Muşspor maçına yaklaşık 2 Bin 500 adet biletin ayrıldığı öğrenildi.

 

Bugün itibari ile satışa çıkacak olan maç biletlerinin taleplerin çok olmasından dolayı kısa süre içerisinde tükeneceği belirtiliyor.

 

 

HABER TUNCAY ÇANGA

FOTO:MUŞSPOR

Resmi İlanlar