SPOR Haber Girişi : 16 Eylül 2023 09:45

Muşspor Teknik Direktörü Cambaz’dan tesisleşme ve futbolcuların performansına dair önemli açıklamalar

Muşspor Teknik Direktörü Cambaz’dan tesisleşme ve futbolcuların performansına dair önemli açıklamalar
Muşspor Teknik Direktörü İsmail Cem Cambaz kulübün medya merkezine açıklamalarda bulundu. Cambaz, Adana deplasmanından kazanarak dönmek istediklerini söyleyerek, önemli açıklamalarda bulundu.

 

ALPARSLAN DİYARI- Muşspor Teknik Direktörü İsmail Cem Cambaz, takımın gelişmekte olduğunu belirtti. Teknik Direktör Cambaz, taraftarlara destek çağrısında bulundu.

 

Kulübümüzün tesisleşme ve yapılanmada önemli bir adım attığına vurgu yapan Teknik Direktör İsmail Cem Cambaz, “Muşspor ile bu sezon anlaşma sağladık. Bakıldığında profesyonel ligler için 22 yıllık bir özlem vardı. Geçen sezon lige çıkılması ile birlikte iyi bir sezon geçirildi. O süreçte tesisleşme ve saha anlamında bazı sorunlar yaşansa da şu an bu sorunlar giderildi. Takım olarak iyi bir duruma geldik. Başta Başkanımız Sayın Nevzat Kaya, Valimiz Avni Çakır’a ve Muş Belediye Başkanımız Feyat Asya’ya teşekkür ediyorum. Başkanımız önderliğinde kulübe kalıcı olması anlamında otobüs, saha ve tesis gibi birçok katkı sağlandı. Çok güzel işler yapıldığını düşünüyorum. Bir yandan projeler hayata geçirilirken bir yandan da yeni projeler için çalışmalar devam ediyor. Şu an tesisimiz Trendyol Süper Lig ve Trendyol TFF 1.Lig takımlarını ağırlayabilecek bir seviyeye geldi. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

“OYUNCULARIMIN PERFORMANSLARINDAN MEMNUNUM”

 

TFF 3.Lig’in ilk haftasında kendi sahasında konuk ederek 2-0’lık net bir galibiyete uzandıkları Sebat Gençlikspor maçını değerlendiren Teknik Direktör İsmail Cem Cambaz gelişmekte olan bir takım olduğunu belirtti.

 

Teknik Direktör İsmail Cem Cambaz, “İlk maçlar her zaman çok zor olur. Bakıldığında Sebat Gençlikspor tam bir Karadeniz takımıydı. Onları iyi analiz etmiştik. Onların mücadeleci ve saldırgan bir oyun oynayacağını biliyorduk. Biz yaklaşıl 40 günlük bir kamp süreci geçirdik. Kampımız çok iyi geçti. Oyuncularımın performanslarından memnunum. İyi bir takım hazırlamaya çalıştık. Sadece saha içerisinde değil saha dışında da psikolojik olarak futbolcularımızı sezona hazır hale getirdik. Takımda geçen sezondan 8 futbolcu kaldı. Takıma 12 yeni futbolcu dahil ettik. Onların uyum sürecini de iyi bir şekilde atlattık. İlk maçı kazanarak iyi bir başlangıç yapmayı başardık” dedi.

 

 

 

“ADANA’DAN KAZANARAK DÖNMEK İSTİYORUZ”

 

Takımın, 17 Eylül Pazar günü deplasmanda Adana 1954 ile oynayacağı müsabaka için değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör İsmail Cem Cambaz, “Muş halkı futbolu özlemişti.

 

Bütün taraftarlarımız hem Bolu’da yaptığımız kampta hem de buradaki maçımızda bizi asla yalnız bırakmadı. Onların mutluluğu bizim için çok önemli. Onların desteklerinin arkamızda olduğunu bilmek bizi motive ediyor. Taraftarlarımızın bizim itici gücümüz olduğunu belirtmek istiyorum. Saha içerisinde oyunumuzu geliştirmek ve mutlaka başarmak için odaklanan bir ekibimiz var. Muşsporumuzu hak ettiği yere, zirveye taşımak istiyoruz. Tabi bunlar tek kişi ile değil birlikte kenetlenerek olabiliyor. Şehir olarak, tüm Muşspor sevdalıları olarak takımımıza sahip çıkmalıyız. Adana 1954 maçında da taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmayacağını biliyoruz. Rakibimizi iyi analiz etmeye çalışıyoruz. İlk maçlarını farklı bir skorla kazandıklarını biliyoruz. Tecrübeli futbolculardan kurulu bir takım oluşturdular. Bizim de hedefimiz var. Kendi oyunumuzu sahaya yansıtacağız. Deplasmandan kazanarak dönmek istiyoruz. Mücadelemize hiç eksilmeden devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Haber: Emrullah Özbey

Resmi İlanlar