MUŞ Haber Girişi : 05 Ekim 2023 16:32

Muşspor, teknik direktör Ulaş Ulusan ile sözleşme imzaladı

Muşspor, teknik direktör Ulaş Ulusan ile sözleşme imzaladı
Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 4. Gurupta mücadele eden Muşspor, prensipte anlaşmaya vardığı teknik direktör Ulaş Ulusun ile sözleşme imzaladı.

ALPARSLAN DİYARI- Muşspor Kulüp başkanı Nevzat Kaya, düzenlenen imza törenindeki konuşmasında Uluson’un, Muş’a hayırlı olmasını diledi.

 

Geçtiğimiz hafta teknik direktör İsmail Cem Cambaz ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Muşspor’da yeni hoca belli oldu. Son olarak 1461 Trabzonspor’da görev yapan Ulaş Ulusan, 1461 Trabzonspor ile geçtiğimiz yıl playoff oynamayı başardı.

 

Başkan Nevzat Kaya’nın katılımıyla Teknik Direktör Ulaş Ulusan için imza töreni düzenlendi. Başkan Nevzat Kaya’nın İstanbul’daki ofisinde gerçekleşen imza töreninin ardından bir açıklama yapan Başkan Kaya, camiaya birlik ve beraberlik çağrısında bulunurken Teknik Direktör Ulaş Ulusan ile birlikte Muşspor’un hak ettiği noktaya ulaşması için güveninin tam olduğunu belirtti.

 

İmza töreninin ardından Muş’a gelerek takım başına geçen Ulusan futbolcularla tanışarak ilk antrenmanlara başladı. 

 

 

BAŞKAN NEVZAT KAYA: MUŞSPOR’U AYAĞA KALDIRACAĞIZ

 

Amaçlarının Muşspor’u ayağa kaldırmak olduğunu belirten Kaya, şunları kaydetti: 


“Güçlü yönetimimiz ve finansal yapımız ile Muşspor’u muzun her daim emrindeyiz. Göreve geldiğimiz ilk günün inancı ve isteği ile birlikte camiamızı hak ettiği noktaya taşımak için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. İlk sezonumuzda kalıcı bir takım olmayı hedefledik ve siz değerli taraftarlarımızın desteği ile bunu başardık. Bu sezon zirve mücadelesi vermek istiyoruz. Sezon başında kadromuzu transferler ile güçlendirdik. Kolay bir süreç değil fakat bu süreci sizlerin desteği ile aşacağımıza olan inancımız tamdır. Bu doğrultuda tecrübeli Teknik Direktör Ulaş Ulusan ile sözleşme imzaladık. Futbolcu kardeşlerimize ve teknik ekibimize sahip çıkarak, daha yapıcı yorumlar ile hedefe konsantre olmamız gerekiyor. Camiamız ve taraftarlarımız ile kenetlenerek birlikte çıktığımız bu yolu birlikte sürdüreceğiz. Camiamıza ve Ulaş Ulusan hocamıza hayırlı olsun diyorum.” 

 

 

TEKNİK DİREKTÖR ULAŞ ULUSAN: MUŞSPOR’U ÜST LİGE TAŞIMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM

 

Teknik Direktör Ulaş Ulusan ise Muşspor’u üst lige taşımak için ekibi ile birlikte elinden geleni yapacağını belirterek, “Başkanımız ile ilk görüşmede anlaşma sağladık. Kaliteli bir takıma ve futbol kültürü olan bir şehre geliyorum. Taraftarlarımız ile güçlü tribünler ile futbolcu kardeşlerimizin sahadaki mücadelesi ile sezon sonunda mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Başkanımıza bu görev için teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

ULAŞ ULUSAN KİMDİR?

 

3 Şubat 1977 yılında Trabzon’da doğmuştur.
Trabzon Telekomspor altyapısında futbola başlamış 2 ve 3. Lig’de çok sayıda takımda forma giymiştir. (Şanlıurfaspor, Çarşambaspor, Çankırıspor, Erzurumspor, Balıkesirspor, Araklıspor, Tarsus İdman Yurdu)

 

 

TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARİYERİ

 

Antrenörlük hayatına memleketi Trabzon’da Arsinspor’da başladı. Daha sonra Çarşıbaşı Belediyespor, Kelkit Hürriyetspor ve 1461 Trabzon’da görev aldı.

 

 

HABER: EMRULLAH ÖZBEY

Resmi İlanlar