MUŞ Haber Girişi : 21 Temmuz 2024 15:51

Muşspor Teknik Direkötörü Yavuz İncedal:En iyi yerde olmak için mücadele edeceğiz

Muşspor Teknik Direkötörü Yavuz İncedal:En iyi yerde olmak için mücadele edeceğiz
Şampiyonluklarıyla nam salan, sayısız takımın üst liglere çıkmasındaki en etkin isim olan şampiyonluklar ve finallerin adamı olarak Türkiye'de tanınan Muş spor teknik direktörü Yavuz İncedal hedeflerin en iyi yerde olmak olduğunu söyledi.

ALPARSLAN DİYARI- Muş sporla teknik direktörlük konusunda anlaşmasının ardından gelişi Muş'ta büyük heyecan yaratan isim Yavuz İncedal'ın şampiyonluklarla dolu geçmişi spor severler arasında büyük sevinç yarattı. 

 

 

Muş sporu geride bıraktığımız sezon aynı grupta yer almasından dolayı tanıyan taraftar yapısı iyi bilen tüm lig takımlarını mercek altına alarak başarı ve mücadele konusunda her zaman idiialı takımla iddialı takımlara karşı ortaya koyduğu futbolla adından söz ettiren Yavuz İncebel, Muşlu sporseverlerin futbola ne kadar düşkün olduklarını bildiğini Muş sporun her zaman başarıya susamışlığını iyi bildiğini belirterek Muş halkına ve Muşlu spor severlere selamlarını iletti,  Muş spor her zaman en iyisini hak ediyor. Bizlerde en iyi yerde olmak için elimizden geleni yapma gayreti içinde olacağız dedi.

 

 

Başarılı kariyere sahip olan İncedal, Muşspor'u üst liglere taşıma hedefiyle resmi imzayı attı.

 

 

Yavuz İncedal, kariyerinde elde ettiği başarılarla tanınan bir isim. Daha önce birçok takımı başarıya taşıyan İncedal, Muşspor'un da beklediği şampiyonluğu kazanmak için büyük bir fırsat olarak görülüyor. Kulüp yönetimi ve taraftar, yeni teknik direktörlerinden büyük beklentilere sahip.

 

 

 

HEDEF MUTLAK SURETTE ŞAMPİYONLUK

 

 

Yeni sezonda Muşspor'un hedefi, üst sıralarda yer almak ve şampiyonluk mücadelesi vermek.

Yavuz İncedal, bu hedeflere ulaşmak için disiplinli ve yoğun bir çalışma programı uygulayacaklarını belirtti. 

 

 

 

 

İncedal, Yönetim ve teknik ekip, taraftarların desteğinin önemine dikkat çekerek, tüm Muşspor sevdalılarını takımlarına sahip çıkmaya davet etti.

"Birlikte başarıya ulaşacağız" sloganıyla yeni sezona hazırlanan Muşspor, taraftarının desteğiyle hedeflerine ulaşmayı planlıyor.

 

 

 

 

 

İNCEDALI’N KARİYERİ VE ŞAMPİYONLUKLARI

 

 

 

-KONYA ENDÜSTRİ: 3. LİG ŞAMPİYONLUĞU

 

 

-TOKATSPOR: 3. LİG ŞAMPİYONLUĞU

 

 

-TARSUS İDMAN YURDU: 3. LİG ŞAMPİYONLUĞU

 

 

-AKSARAY: 2. LİG ŞAMPİYONLUĞU

 

 

-ESKİŞEHİRSPOR: 2. LİG ŞAMPİYONLUĞU

 

 

-GÜMÜŞHANESPOR: 2. LİG ŞAMPİYONLUĞU

 

 

-ADIYAMANSPOR: 2. LİG ŞAMPİYONLUĞU

 

 

-DÜZCESPOR: 3. LİG ŞAMPİYONLUĞU

 

 

 

PLAY-OFF FİNALLERİ

 

 

-ÇORUMSPOR FK

 

 

-52 ORDUSPOR FK

 

 

-ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE SPOR

 

 

 

Muşspor camiası, Yavuz İncedal ile yeni bir döneme başlarken, şampiyonluk hedefiyle kenetlenmiş durumda. Bu heyecan verici süreçte tüm gözler, Muşspor'un ve İncedal'ın performansında olacak.

 

 

 

HABER SEVDA BALKAYA

 

Resmi İlanlar