SPOR Haber Girişi : 03 Kasım 2023 09:09

Muşspor taraftarlarına müjde!  Biletler ücretsiz …

 Muşspor taraftarlarına müjde!  Biletler ücretsiz …
Muşspor, Pazar günü TFF 3. Lig’in 9. haftasında 23 Elazığ FK ile oynayacağı maçın biletlerinin ücretsiz olacağının müjdesini verdi.  Tribünler dolup taşacak!

ALPARSLAN DİYARI- Bu hafta önemli bir karşılaşmaya çıkacak olan Muşspor’dan taraftarlara bilet sürprizi geldi. Pazar günü oynanacak olan 23 Elazığ FK karşılaşmasında tribünlerin dolmasını hedefleyen Muşspor biletlerin ücretsiz olacağını duyurdu.

 

 

 

 

"MUŞ ŞEHİR STADYUMU’NDA BULUŞALIM"

 

Konuyla ilgili Muşspor’un sosyal medya hesaplarında yapılan duyuruda, biletlerin ücretsiz olduğu belirtildi. Yapılan duyuruda, “TFF 3. Lig’in 9. Haftasında 5 Kasım Pazar günü saat 14.00’te kendi sahamızda 23 Elazığ FK’yı konuk edeceğimiz karşılaşmanın biletlerini maç günü stadyum önünde bulunan gişelerden ücretsiz bir şekilde temin edebilirsiniz. Muş Şehir Stadyumu’nda buluşalım” ifadelerine yer verdi.

 

"TARAFTARLARIMIZI MUŞ ŞEHİR STADYUMU’NDA KONUK EDECEĞİMİZ"

 

Muşspor Teknik Direktörü Ulaş Ulusan bir açıklama yaparak taraftarları tribünleri doldurmaya davet etti. Ulaş Ulusan yaptığı açıklamada şunları kaydetti, “Göreve başladığımız andan itibaren desteğini hiçbir şart ve koşulda eksik etmeyen değerli taraftarlarımıza teşekkür ederim. Uzun bir yolculuğun ilk adımlarını kendimizden emin bir şekilde atarak, hem oyun olarak gelişen hem de saha içerisinde ve dışarısında yüreğini ortaya koyarak mücadele eden takımımızı görmenin vermiş olduğu mutluluk ve güven ile siz değerli taraftarlarımızı 5 Kasım Pazar günü saat 14.00’te Muş Şehir Stadyumu’nda konuk edeceğimiz 23 Elazığ FK maçında tribünde görmek istiyoruz. Tribünlerdeki desteğiniz bizim saha içerisindeki en önemli gücümüz olacaktır. Futbol, dolu tribünler ve sizlerle güzel. Muşsporumuzu hak ettiği zirveye taşımak için herkesi yüreğiyle mücadele etmeye davet ediyorum. Değerli Başkanımız Nevzat Kaya’nın açıkladığı gibi karşılaşmanın biletlerinin de ücretsiz olacağını belirterek sizlerin desteğini net bir şekilde arkamıza almak istiyoruz. Başkanımız Sayın Nevzat Kaya’dan ve siz değerli taraftarlarımızdan aldığımız güç ile ben ve takımım hazırız. Zafere sizlerle inanıyoruz.”

 

HABER: EMRULLAH ÖZBEY

 

Resmi İlanlar