MUŞ Haber Girişi : 13 Ekim 2024 17:57

Muşspor İstanbul deplasmanında 1-1 berabere kaldı: Galibiyet son dakikada kaçtı

Muşspor İstanbul deplasmanında 1-1 berabere kaldı: Galibiyet son dakikada kaçtı
TFF 3. Lig'de mücadele eden Muş 1984 Muşspor, sezonun namağlup ekiplerinden biri olarak dikkat çekmeye devam ediyor.

ALPARSLAN DİYARI- Son maçında İstanbul'da Bulvarspor'a konuk olan Muşspor, sahadan 1-1'lik skorla ayrılarak önemli bir puan daha kazandı. Bu sonuçla birlikte Muşspor, 12 puana ulaşarak 4. sıradaki yerini korudu.

 

SON DAKİKADA KAÇAN GALİBİYET

 

Maçta Muşspor'un golünü Akın Akman kaydetti. Ancak heyecan son dakikalarda doruğa ulaştı. Maçın bitimine kısa süre kala kazanılan penaltıyı değerlendiremeyen Akın Akman, takımını galibiyetten etti. Penaltının kaçmasıyla beraber sahadan 1 puanla ayrılan sarı-beyazlı ekip, namağlup unvanını korurken, galibiyeti de kıl payı kaçırdı.

 

 

TEKNİK DİREKTÖR YAVUZ İNCEDAL'DAN AÇIKLAMALAR

 

Muşspor’un teknik direktörü Yavuz İncedal, maç sonu yaptığı açıklamada, alınan 1 puanın önemli olduğunu ancak son dakika kaçan galibiyetin üzüntü yarattığını belirtti. İncedal, "Takımımın mücadelesinden memnunum. Deplasmandan alınan her puan önemli fakat galibiyeti kaçırmak bizim için biraz şanssız oldu." dedi.

 

 

NAMAĞLUP MUŞSPOR ZİRVEYE OYNUYOR

 

Muşspor, 12 puanla ligde 4. sırada bulunuyor ve bu sezonki namağlup serisiyle zirve yarışında iddialı bir konumda. Taraftarlar ise takımlarının her maçta galibiyete daha da yaklaşmasını bekliyor.

 

 

HABER TUNCAY ÇANGA

Resmi İlanlar