SPOR Haber Girişi : 29 Temmuz 2024 08:16

Muşspor idmanına sürpriz ziyaret! Başkan: Bu sene o sene  

Muşspor idmanına sürpriz ziyaret! Başkan: Bu sene o sene  
Yeniden Refah Partisi Muş İl Başkanı Cemal Yurtlu ve beraberindeki heyet, Muşspor idmanını ziyaret ederek teknik heyet ve futbolculara yeni sezon öncesi başarı dileklerinde bulundu.

 

ALPARSLAN DİYARI- Kısa bir süre önce Yeniden Refah Partisi Muş İl Başkanlığına getirilen Cemal Yurtlu, tanıtım ziyaretlerine devam ediyor.

 

 

Yurtlu, beraberindeki il yönetimi ve teşkilat üyeleriyle birlikte Muş şehir stadyumunda sezon hazırlıklarını sürdüren Muşspor futbolcuları ve teknik heyeti ziyaret etti. Ziyaret sırasında yaptığı açıklamalarda, “Muşsporumuzun antrenmanına katılarak futbolcu kardeşlerimizi, gençlik kolları başkanımız ve yönetimi ile birlikte ziyaret ederek yeni sezonda başarı dileklerimizi ilettik. Moral ve motivasyonlarının yeni sezonda şampiyonluk ile taçlanacak seviyede olduğunu görmek umut verici. Başkanından teknik heyetine, futbolcusuna kadar tüm camiaya başarılar diliyoruz. O sene bu sene diyerek, vakit kenetlenme vakti, vakit Muşspor’a sahip çıkma vakti,” dedi.

 

 

Yeniden Refah Partisi'nin bu anlamlı ziyareti, Muşspor camiasında büyük bir moral kaynağı oldu. Başkan Cemal Yurtlu’nun destek mesajları, yeni sezon öncesi takıma moral ve motivasyon sağlayarak başarı yolunda önemli bir adım atılmasına katkıda bulundu.

 

 

HABER SEVDA BALKAYA

 

Resmi İlanlar