MUŞ Haber Girişi : 12 Temmuz 2024 10:42

Muşspor için önemli adım! Efsane kaptan 30 yıl sonra evine döndü

Muşspor için önemli adım! Efsane kaptan 30 yıl sonra evine döndü
Muşspor, eski profesyonel futbolcusu ve takım kaptanı Selami Yatçi’yı sportif direktörlüğe getirdi. 30 yıl önce 2. Lig’de Muşspor’un başarılı isimlerinden biri olan Yatçi, 2024/2025 futbol sezonunda takımın sportif direktörlüğünü yapacak.

ALPARSLAN DİYARI- Muşspor taraftarları tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan bu atama, kulübün geleceği için umut verici bir adım olarak nitelendirildi. Selami Yatçi’nın bilgi ve tecrübelerini Muşspor’un başarısı için kullanacak olması, kulüp için büyük bir güç kaynağı olarak görülüyor.

 

Selami Yatçi, yaptığı açıklamada, "Günümüz futbolunun takipçisi olarak, bilgi ve deneyimlerimizi Muşspor'un başarısı için kullanmaktan büyük mutluluk duyacağım. Son iki yıldır Muşspor’un yakaladığı çıtayı daha yukarılara çıkarmak için elimizden geleni yapacağız. İnşallah sezonu en iyi şekilde tamamlarız. Yapılan transferler son derece önemli ve kilit isimlerden oluşmakta. Tek bir amaç ve neden üzerinde yoğunlaşarak 2. Lig'e yükselme adına hemşehrilerimizin bizi desteklemelerini istiyoruz. 2. Lig'e yükselmenin zorluklarını bilen ve gören bir yönetim, teknik heyet olarak ince eleyip sıkı dokuyoruz. Herkes bilsin ki gecemiz gündüzümüz Muşspor oldu,” dedi.

 

 

Yatçi, açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü: "Bu görevi bana layık gören kulüp başkanımız Fatih Cengiz’e ve sizlerin vasıtasıyla alparslandiyari.com adlı dijital haber sitemize teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlerin emek ve takiplerinizi de unutmamak lazım. Biz Muş olarak bir aileyiz ve her şeyin en iyisini fazlasıyla hak eden bir memleketiz. Cenab-ı Hak, bizi amaç edindiğimiz bu mücadelede dostlarımıza karşı mahcup kılmasın. Tüm Muşlu kardeşlerimi yürekten selamlıyorum."

 

 

Selami Yatçi'nın sportif direktör olarak görev alması, Muşspor'un 2. Lig'e yükselme hedefinde önemli bir adım olarak görülüyor. Taraftarlar, Yatcı'nın liderliğinde takımın yeni sezonda büyük başarılara imza atmasını bekliyor.

 

HABER SEVDA BALKAYA

Resmi İlanlar