SPOR Haber Girişi : 18 Eylül 2024 02:36

Muşspor hedefe kilitlendi: Teknik Direktör Yavuz İncedal’dan önemli açıklamalar!

Muşspor hedefe kilitlendi: Teknik Direktör Yavuz İncedal’dan önemli açıklamalar!
Muşspor Teknik Direktörü İncedal'dan hedef belirleyen açıklamalar geldi. Teknik patron ayrıca tüm taraftarlara da seslenmeyi ihmal etmedi. İşte öne çıkan açıklamalar…

ALPARSLAN DİYARI- Muşspor, yeni sezonunda istikrarlı bir grafik çizerek üst sıraları hedefliyor. Muşspor, 3. Lig'deki mücadelesine galibiyetle başlamanın ardından Silifke Belediyespor maçında puan kaybetti.

 

Teknik Direktör Yavuz İncedal, yaptığı açıklamada hedeflerinin doğrultusunda ilerlediklerini ve yeni kadronun uyum sürecinin başarılı geçtiğini belirtti.

 

PAZAR GÜNKÜ MAÇA DAVET

 

Pazar günü oynayacakları Belediye Kütahyaspor maçı için hazırlıklarına başladıklarını belirten İncedal, "Hedefimiz 3 puan. Yolumuz uzun, ancak birlikte başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Tüm taraftarlarımızı maça bekliyorum." dedi.

 

Muşsspor Teknik Direktörü Yavuz İncedal’ın konuşmalarından öne çıkanlar şöyle:

 

“Göreve başladığımız ilk günden itibaren belirlediğimiz hedefler doğrultusunda mücadelemizi sürdürüyoruz. Ligin ilk maçı olan Kahramanmaraşspor karşılaşmasına iyi hazırlanarak 3 puanla başlamak bizim için önemliydi. Yeni oyunculardan oluşan kadromuzun uyum sürecinde, galibiyetler büyük rol oynuyor. Kaliteli bir oyuncu grubuna sahip olduğumuz için teknik ekip olarak güvenimiz tam.

 

 

“BAŞARIYA ULAŞACAĞIZ”

 

2.Hafta maçımızda Silifke Belediyespor ile oynadık. Hafta içi hazırlıklarımız maçı kazanma üzerineydi. İlk yarıda üstün bir oyun sergiledik ama gol bulamadık ve maç berabere bitti. Her iki takımın sıcak havadaki mücadelesini takdir etmek gerek. Maç analizlerimizi yapıyoruz ve ilerleyen süreçlerde bunun karşılığını alacağımıza inanıyoruz. Başkanımıza, yönetim kurulumuza ve bizleri her zaman destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ederim. Birlikte hareket ederek başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Pazar günü Belediye Kütahyaspor ile oynayacağımız maçın hazırlıklarına başladık, hedefimiz 3 puan. Yolumuz uzun ama birlikte başarılı sonuçlar elde edeceğiz. Tüm taraftarlarımızı Pazar günü oynayacağımız Belediye Kütahyaspor maçına bekler, saygılar sunarım.”

 

Haber: Sevda Balkaya

 

Muşlu dağcılardan MAUN çıkarması: Verdiği destek için onure ettiler!

 

Muş’u sporda zirveye taşıyorlar!

 

 

 

 

Resmi İlanlar