MUŞ Haber Girişi : 19 Ekim 2024 12:22

Muşspor Fanatiği Bedensel Engelli gençten MİGDER Başkanı Özmen'e çağrı

Muşspor Fanatiği Bedensel Engelli gençten MİGDER Başkanı Özmen'e çağrı
Muş'ta yaşayan ve ayak parmaklarıyla yönettiği Muşspor Instagram hesabıyla dikkat çeken bedensel engelli genç Tolga Bozkurt, MİGDER Başkanı ve 28. Dönem Milletvekili Levent Özmen'e seslendi.

ALPARSLAN DİYARI- Bedensel engellilere verdiği destekle tanınan Özmen'e selamlarını ileten Bozkurt, kendisinden tekerlekli sandalye talebinde bulundu.

 

"TEKERLEKLİ SANDALYE İSTİYORUM"

 

Engeline rağmen hayata bağlılığıyla tanınan Tolga Bozkurt, Levent Özmen’e teşekkürlerini şu sözlerle dile getirdi: "Levent abimize, Türkiye'de sayısız bedensel engelliye tekerlekli sandalye desteğinde bulunduğu için minnettarım. Bu destekler, bizler için büyük bir umut kaynağı. İnşallah benim de tekerlekli sandalye ihtiyacımı karşılar. Onun yardımlarından çok mutlu oluyorum. Keşke herkes onun gibi duyarlı olsa ve bedensel engellilere yardım etse. Kendisiyle tanışmayı çok isterim."

 

 

LEVENT ÖZMEN'E TEŞEKKÜR

 

Tolga Bozkurt, MİGDER Başkanı Özmen’e bedensel engellilere sunduğu sayısız katkıdan ötürü minnettarlığını da dile getirerek, "Onun gibi insanlar sayesinde bizler daha güçlü hissediyoruz. Yardımlarıyla bizlere umut oluyor," dedi.

 

 

Muşspor sevgisi ve azmiyle pek çok kişiye örnek olan Tolga Bozkurt'un bu çağrısı, engellilerin ihtiyaçlarının karşılanmasında duyarlılığı artırma umudunu da taşıyor. Levent Özmen’in bu çağrıya nasıl bir yanıt vereceği ise merakla bekleniyor.

 

Tolga Bozkurt'u buradan takip edebilirsiniz. Lüffen linki tıklayınız!!!

 

HABER SAMİ DEMİR

Resmi İlanlar