SPOR Haber Girişi : 02 Kasım 2023 15:27

Muşspor Elazığspor maçı hazırlıkları başladı! Parola: Mutlak galibiyet

Muşspor Elazığspor maçı hazırlıkları başladı! Parola: Mutlak galibiyet
Muşspor, TFF 3. Lig 9. Haftasında oynayacağı 23 Elazığspor maçı hazırlıklarına başladı. Muş şehir stadında gerçekleşen antrenman, Teknik Direktör Ulaş Ulusan koordinesinde sürüyor.

ALPARSLAN DİYARI- Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda aldığı başarılı sonuçlarla yoluna emin adımlarla ilerleyen Muşspor, bu hafta sonu oynayacağı 23 Elazığspor FK maçı hazırlıklarına başladı. Şehir Stadyumunda eksiksiz bir şekilde antrenmanlara başlayan Muşspor, teknik heyetin ve futbolcuların moralinin oldukça yüksek olduğu gözlendi.

 

 

 

 

“YAKALADIĞIMIZ GALİBİYET SERİSİNE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ”

 

4. haftada İsmail Cem Cambaz’ın ayrılmasıyla takımın başına geçen Teknik Direktör Ulaş Ulusan yönetiminde 2 kupa ve 4 lig maçına çıkan Muşspor, bu karşılaşmalardan 5 galibiyet ve bir beraberlik aldı. Antrenmanda gazetecilere açıklamalarda bulunan Ulaş Ulusan, Muşspor’un başına geçerken takımın kadrosunun kalitesinin ve Başkan Nevzat Kaya’nın hedeflerini bilerek geldiğini söyledi. Yaptığı tercihte yanılmadığını ifade eden Ulaş Ulusan, “Şu ana kadar güzel gidiyor. Biz yakaladığımız galibiyet serisine devam etmek istiyoruz. Hafta sonu da grubumuzda önemli bir takım olan 23 Elazığspor FK ile karşılaşacağız. Kesinlikle galip gelmemiz gereken bir maç. Bütün çalışmalarımızı bunu üzerine yapıyoruz” dedi.

 

“TARAFTAR DESTEĞİNİ NET ŞEKİLDE ARKAMIZA ALMAK İSTİYORUZ”

 

Taraftarlara da çağrıda bulunan Ulusan şöyle konuştu, “Tüm vatandaşlarımızı takıma destek için maça bekliyoruz. Maçlarda sadece bir tribünün dolduğunu görüyoruz. Diğer tribünümüzde de çok az sayıda taraftarımız oluyor. Biz her iki tribününün de dolmasını istiyoruz. Tribünlerimiz ne zaman ful olursa o zaman bir şeyler başaracağımıza inanıyorum. İnşallah bu hafta taraftar desteğini net şekilde arkamıza almak istiyoruz.” Takımda tüm oyuncularından memnun olduğunu dile getiren Ulusan, Elazığ maçında herhangi bir sakat veya cezalı oyuncu olmadığını söyledi. Ziraat Türkiye Kupası’na da değinen Ulusan, kuraların Salı günü çekileceğini ve kim çıkarsa çıksın galibiyet parolasıyla sahaya çıkacaklarını sözlerine ekledi.

 

 

 

 

“BİZİM HEDEFİMİZ, MUŞSPOR TAKIMINI BİR ÜST LİGE ÇIKARTMAK”

 

Takım kaptanlarından Efe Karaoğlu ise, sezon başında şampiyonluğa oynayacak, şampiyon olabilecek bir takım kurulduğunu belirterek şöyle konuştu: “Bunun da meyvelerini yavaş yavaş alıyoruz. Her geçen hafta iyi futbol oynayıp iyi skor alan bir takım olduk. Son oynadığımız Nevşehir ve Afyonspor maçlarında da bunun gösterdiğimizi düşünüyorum. Bizim hedefimiz, bu şehri, Muşspor takımını bir üst lige çıkartmak. Hepimiz bu iş için buradayız. Bu misyonu hepimiz üzerimize yükledik. Bunu da başarmak için her hafta üzerine ekleyerek hem çalışıyoruz hem de skor alıyoruz. İnşallah bu hafta da 23 Elazığspor FK maçında iyi bir futbol ve iyi bir skorla 3 puanı alacağız inşallah.”

 

“MUŞSPOR SEVDALILARINI STADA BEKLİYORUZ”

 

Takımın her hafta seyirciyle bütünleştiğini belirten Efe Karaoğlu, “İnşallah bu hafta da tüm Muş halkını, tüm Muşspor sevdalılarını stada bekliyoruz. Burada şampiyonluğu hak eden bir takım var ve bu takıma tüm taraftarlarımızın destek vermesini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

“TAKIMDA HER GEÇEN GÜN FARKLI BİR HAVA OLUYOR”

 

Takım kaptanlarından Ömer Çetinbaş da, yeni teknik direktörle birlikte iyi bir hava yakaladıklarını ifade ederek şunları kaydetti, “Takımda her geçen gün farklı bir hava oluyor. Takım içerisinde güzel bir enerji var ve biz de bu enerjiyi yukarı çekmek için sahada daha çok mücadele ediyoruz. Bu hafta da oynayacağımız Elazığ maçını, bay haftası öncesi maçı kazanıp taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz. Bu yolda da bütün taraftarımızı bu hafta maça davet ediyoruz. İnşallah hayalimiz olan 2. Lig yoluna adım adım ilerliyoruz.”

 

HABER: EMRULLAH ÖZBEY

 

 

 

Resmi İlanlar