SPOR Haber Girişi : 14 Eylül 2024 09:39

Muşspor deplasmana gidiyor! Hedef 3 puan

Muşspor deplasmana gidiyor! Hedef 3 puan
Muşspor, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 1. Grup’ta şampiyonluk hedefi doğrultusunda önemli bir maça çıkıyor.

ALPARSLAN DİYARI- Takım, bu hafta deplasmanda karşılaşacağı Silifke Belediye Spor karşısında üç puan alarak sezona güçlü bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

 

 

1071 Alparslan Spor Kompleksi'nde Teknik Direktör Yavuz İncedal yönetiminde yapılan son antrenmanın ardından, sarı-beyazlı ekip maç için Silifke’ye hareket etti. Yüksek tempolu ve moralli geçen antrenman, takımın maça olan motivasyonunu artırdı. Sezona kendi sahasında aldığı 1-0’lık Kahramanmaraşspor galibiyetiyle başlayan Muşspor, şimdi deplasmandaki ilk galibiyetini almak için sahaya çıkacak.

 

Silifke Belediye Spor ise ligin ilk maçında Ergene Velimeşe Spor’a karşı 2-1’lik mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Bu hafta kendi sahasında Muşspor’a karşı kazanarak moral bulmayı hedefleyen Silifke ekibi, zorlu bir rakip olarak dikkat çekiyor.

 

 

MAÇIN HAKEMLERİ VE DETAYLAR

 

15 Eylül Pazar günü saat 16:00’da Silifke Şehir Stadı'nda oynanacak olan bu kritik karşılaşmayı İzmir bölgesinden Klasman Hakemi Mehmet Çağatay Lakot yönetecek. Yardımcılıklarını Hasan Hüseyin Yazıcılar ve Ertaç Kuşku üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Deniz Can Aydın olacak.

 

Muşspor, bu önemli maçta deplasmandan galibiyetle dönerek, şampiyonluk yolunda kritik bir adım atmayı amaçlıyor. Takımın performansı ve deplasmandaki ilk galibiyeti, şehrin futbol heyecanını daha da artıracak.

 

 

HABER TUNCAY ÇANGA

Resmi İlanlar