SPOR Haber Girişi : 02 Ocak 2024 13:55

Muşspor'dan taraftarlara güzel haber! 2 yeni oyuncu kadroya dahil oldu…

Muşspor'dan taraftarlara güzel haber! 2 yeni oyuncu kadroya dahil oldu…
Muşspor, 22 yaşındaki golcü oyuncu Mervan Yusuf Yiğit ve 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Atalay Güler'i kadrosuna kattı.  

ALPARSLAN DİYARI- Muşspor devre arası transfer faaliyetlerini sürdürerek 22 yaşındaki santrafor Mervan Yusuf Yiğit'i ve 22 Orta saha oyuncusu Atalay Güler’le sezon sonuna kadar anlaşma sağladı. 

 

 

 

 

Bandırmaspor’da forma giyen genç yetenek Mervan Yusuf Yiğit ve orta saha oyuncusu Atalay Güler (DİNAMO) ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Sezon sonuna kadar Muşspor'un renklerine katılan iki sporcu sosyal medya hesaplarından duyuruldu. 

 

 

 


Kariyerinde Kocaelispor, 68 Aksaray Bld, Ankara Demir, Iğdır FK, Ankaragücü ve Bandırmaspor gibi kulüplerde oynayan Mervan Yusuf Yiğit, ileri uç pozisyonunda görev yapmaktadır. Toplam 93 maçta sahaya çıkan Yiğit, bu maçlarda 26 gol atarken, 6 asist yapma başarısı gösterdi. 

 

 


Atalay Güler ise, kariyerinde toplamda 130 maça çıktı. Çıktığı 130 maçta 7 gol atma başarısı gösterdi. 

 

 

MERVAN YİĞİT KİMDİR?

 

 

Mervan Yusuf Yiğit, 27 Haziran 2001 tarihinde Kocaeli, Türkiye'de doğmuştur. 22 yaşında olan genç futbolcu, Türk uyruklu ve sağ ayaklıdır. Mevki olarak Forvet - Santrafor pozisyonunda görev almaktadır.

 

 

Kariyerine futbol dünyasında hızlı bir yükselişle adım atan Yiğit, futbolculuk kariyerine Kocaeli U19 takımında başlamıştır. Kocaelispor'a transfer olan Mervan Yusuf Yiğit, burada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmiştir. 68 Aksaray Bld ve Ankara Demir gibi kulüplerde kiralık olarak forma giydiği dönemlerde de başarılı bir görüntü sergilemiştir.

 

 

Ankaragücü kulübüne transferi sonrasında da yeteneklerini kanıtlamaya devam eden Yiğit, çeşitli liglerde toplam 93 müsabakada forma giymiş ve toplamda 24 gol atmıştır. Türkiye Kupası ve farklı liglerdeki performansıyla adından söz ettiren futbolcu, özellikle Santrafor mevkisindeki etkili oyunuyla tanınmaktadır.

 

 

Son olarak Bandırmaspor'dan Muşspor’a transfer olan Mervan Yusuf Yiğit, kariyerine hızla devam ediyor.

 

 

"HABER: HARUN SEÇKİN"

 

 

Resmi İlanlar