SPOR Haber Girişi : 28 Ağustos 2024 10:09

Muşspor’da moraller yüksek: Sezonun ilk maçı için geri sayım başladı

Muşspor’da moraller yüksek: Sezonun ilk maçı için geri sayım başladı
Muşspor, 7 Eylül Cumartesi günü Muş'ta Kahramanmaraş Spor ile oynayacağı ilk maç öncesinde sezon hazırlıklarını büyük bir titizlikle sürdürüyor.

ALPARSLAN DİYARI-Muş Şehir Stadyumu’nun 2 Nolu sahasında devam eden antrenmanlarda, takımın moral ve motivasyonunun üst seviyede olduğu gözlemlendi.

 

 

 

İDMANLARDA MORAL YÜKSEK, HEYECAN DORUKTA

 

Muşspor’lu futbolcular, düz koşu ile başladıkları antrenmanı dayanıklılık, şut çalışmaları ve çift kale maçla devam ettirdi. Muşlu sporseverlerin de yoğun ilgi gösterdiği antrenmanlarda, futbolcuların ve teknik heyetin moralli ve istekli oldukları görüldü. Teknik direktör Yavuz İncedal ve yardımcıları, takımın kondisyonunu en üst seviyeye çıkarmak için büyük bir özenle antrenmanları yönetti.

 

MUŞ VALİİS BAŞARILAR DİLEDİ

 

Gençlik spor müdürü takım idmanını ziyarette vali avni çakır'ı aradı valiyle teknik direktör Yavuz İncedalı görüştürdü. Vali bey başarı dileklerini iletti. Takım hocasıda stadyumun son derece güzel olduğunu ve sezona hazır hale getirildiğini bu çalışmalardan dolayı teşekkürlerini iletti.

 

 

 

STADYUM, MAÇLARA HAZIR HALE GETİRİLDİ

 

Antrenmanları izleyenler arasında, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Akif Taşdemir ve Muşspor Kulübü Asbaşkanı Murat Bozyel de yer aldı. Ayrıca, Türkiye Futbol Federasyonu’nun belirlediği kriterlere uygunluk açısından stadyumda yapılan çalışmalar da denetlendi. Stadyumun, tüm gereksinimleri karşılayacak şekilde hazır hale getirildiği belirtildi.

 

 

Asbaşkan Murat Bozyel, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ve çalışanlarına, stadyumun hazırlanmasındaki özverili çalışmaları için teşekkür ederek, "Stadyumun hazır hale gelmesi, bizim için çok önemliydi. Federasyon kriterlerine uygunluk sağlanarak, sezon öncesi olası sorunların önüne geçildi. Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ederiz," dedi.

 

HABER SEVDA BALKAYA

 

Resmi İlanlar