Muşspor Başkanı Nevzat Kaya Muş Vakfını ziyaret etti

 

TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele edecek olan Muşspor Başkanı Nevzat Kaya, İstanbul’da faaliyet gösteren Muş Vakfı’nı ziyaret etti. 

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 4. Gurupta mücadele eden Muşspor Başkanı Nevzat Kaya Muşspor için kolları sıvadı. Sporcu transferleri ve alt yapı çalışmaları için gece gündüz çalışan Muş Spor başkanı Kaya, takım çalışmaları dışında hemşeri vakıflarını da ziyaret ederek Muşspor’a manevi destek istiyor. Bu kapsamda İstanbul’da faaliyetlerini sürdürün Muş Eğitim ve Kalkındırma Vakfı (Muş Vakfı) yönetim kurulunu ziyaret ederek istişarelerde bulundu.  Kaya Muş Vakfı yöneticilerine Muşspor formasını da hediye etti. 

Muş Vakfı’nı ziyaret ederek, Muşspor için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini vurgulayarak şöyle konuştu: 

 

“Muşspor, Muşumuzun ortak değeri. Spor herkesi ve her kesimi bir araya getirerek kenetleyen kuruluştur. Dolayısı ile herkesin Muşspor’a kenetlenmesi lazım. Bu işler tek kişi ile olacak bir durum değil. Bir olursak, beraber olursak kazanırız. Birlik olursak Muşspor’u kalkındırırız. Muşspor için alt yapı çalışmaları ve yatırımların yapılması lazım” diyerek yönetim kuruluna Muşspor forması hediye etti. 

Muş Vakfı yönetim kurulu başkanı Ulvi Eroğlu ise Başkanı Nevzat Kaya’nın vakfa yaptığı ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, Muş ve Muşspor için maddi-manevi tüm desteklerin sağlanması gerektiğini vurguladı. 

 

Ziyarette Muş Vakfı yönetim kurulu dışında önceki başkan Dr. Orhan Sami Gültekin ve Muşlu iş insanları da hazır bulundu.

  • 8 / 1 Muşspor Başkanı Nevzat Kaya Muş Vakfını ziyaret etti 0

  • 8 / 2 Muşspor Başkanı Nevzat Kaya Muş Vakfını ziyaret etti 1

  • 8 / 3 Muşspor Başkanı Nevzat Kaya Muş Vakfını ziyaret etti 2

  • 8 / 4 Muşspor Başkanı Nevzat Kaya Muş Vakfını ziyaret etti 3

  • 8 / 5 Muşspor Başkanı Nevzat Kaya Muş Vakfını ziyaret etti 4

  • 8 / 6 Muşspor Başkanı Nevzat Kaya Muş Vakfını ziyaret etti 5

  • 8 / 7 Muşspor Başkanı Nevzat Kaya Muş Vakfını ziyaret etti 6

  • 8 / 8 Muşspor Başkanı Nevzat Kaya Muş Vakfını ziyaret etti 7