SPOR Haber Girişi : 20 Ekim 2024 03:03

Muşspor artık daha güçlü: Amigo Ömer sahaya iniyor!

Muşspor artık daha güçlü: Amigo Ömer sahaya iniyor!
Muşspor maçlarında görsel şov hazırlığı.

ALPARSLAN DİYARI- Muşspor Bursaspor maçından esinlenen Muşsporlu taraftarlar tüm trübüne hitap edecek herkes tarafından kabul gören bir amigo ile maç öncesi ambiyans düzenleyecek.

 

 

Bursaspor trübünlerinin 40 Bin kişinin serenomi öncesinde trübünlere 3 lük çektirerek tek çatı altında toplanan trübünün hakimi olan Amigo Selim'in bir benzeride Muş'ta Muşspor trübünleriyle buluşuyor.

 

 

MUŞ RUHUNU YANSITACAK

 

 

 

 

 

Özel spor kombinasyonu oluşturduğu amigo ruhu Muş'ta kabul görmeye başlayan Ömer Aktaş adlı Muşsporlu taraftar namı diğer Amigo Ömer, "Muşsporun iyi gidişatıyla birlikte Bursaspor maçında yaşanan görkemli şovun bizde de olmasını istedik. Orada tribünlerin tek çatı altında ortak sesi olan amigo Selim'in 40 Bin kişiye tek hareketle hakim oluşunu hayranlıkla izledik ve neden bizimde böyle bir ambiyansımız olmasın dedik. Her biri biribirinden ayrı değerli kardeşlerim Alparslanlar ve Sarı Maraton taraftar gruplarınında destekleyeceğine inandığım maç öncesi bütünleştirici destek çağrısı bundan sonraki tüm maçlarda da maç öncesi hayata geçirilecektir. En azından bunu amaçlıyoruz. Tüm taraftarların tüm taraftar gruplarının tüm Muşsporlu taraftarların destek vermesini istiyorum. Hayata geçireceğim, yaratmak istediğim bu farkındalığın Muşspora ve Muş sporlu taraftarlara hayırlar ve bol gollü galibiyetler getirmesini diliyorum" dedi.

 

SAMİ DEMİR

Resmi İlanlar