SPOR Haber Girişi : 12 Eylül 2023 14:05

Muşspor’a yapılan hakem hataları TRT Kurdi’de değerlendirildi!

Muşspor’a yapılan hakem hataları TRT Kurdi’de değerlendirildi!
TRT Kurdi’de Pazar akşamları canlı olarak yayınlanan ve Türkiye liglerinde mücadele eden Doğu/Güneydoğu takımlarının değerlendirildiği “Roja Futbolê”  (Futbol Günü) programı bölgenin nabzını tutmaya devam ediyor.

ALPARSLAN DİYARI- Programın bu haftaki bölümünde Muşspor’a geçen sezon yapılan hakem hatalarına vurgu yapılarak, aynı hataların bu yıl yapılmaması için dikkatli olunması gerektiği dile getirildi. Program yorumcusu eski Süper Lig hakemi ve eski MHK üyesi Nihat Mızrak,” Geçen yıl Muşspor birçok maçta mağdur edildi. Bu sezon Muşspor’un maçlarını yakından takip edeceğiz. Aynı hatalar devam ederse o zaman başka şeyler konuşuruz” konunun takipçisi olacaklarını dile getirdi. 

 

 

 

 

Türkiye’de futbol alt liglerinin tek yayın adresi ve en büyük destekçisi olan TRT Kurdi, gerçekleştirdiği başarılı futbol yayınlarıyla bölgede ve ülkede futbolun gelişimine katkıda bulunmaya devam ediyor.

 

 

 

 

PROGRAMDA ŞAMPİYONLUK HEDEFLEYEN MUŞSPOR MASAYA YATIRILDI

 

Pazar akşamları saat 23.00’da ekrana gelen, Mehmet Yılmaz Bay’ın sunuculuğunu yaptığı, Nihat Mızrak ve Saffet Azbay’ın yorumlarıyla katkıda bulunduğu “Roja Futbolê” (Futbol Günü) programında maç özetleri gösterilerek aynı zamana takımların performansı ve hakem kararları değerlendiriliyor. Programın bu haftaki bölümünde iddialı bir kadro kurarak şampiyonluk hedefleyen Muşspor masaya yatırıldı. Muşspor’un çok iyi bir kadro kurarak şehirde heyecan yarattığını dile getiren program yorumcuları, geçen sezon yapılan hakem hatalarına dikkat çekerek bu sezon için uyarılar yapıldı. 

 

 

 

 

“HAKEM KARARLARININ TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

 

Program yorumcusu ve eski Süper Lig hakemi,tüm takımların başarılı olmak için emek verdiğini, zor şartlarda mücadele ettiğini ve Muşspor’un da ciddi yatırımlar yaptığına dikkat çekerek hakemlerin adil kararlar vermesi gerektiğini  kaydetti. Mızrak, geçen sezon Muşspor’a karşı ciddi hakem hataları yapıldığını da ifade ederek bu sezon bunun yakın takipçisi olacaklarını anlattı.

 

 

 

 

Programda yapılan değerlendirmelerde Muşspor’un yaptığı transferler ve Başkan Nevzat Kaya’nın yaptığı yatırımlarla şampiyonluk için iddialı olduğuna da dikkat çekildi.

 

Haber: Emrullah Özbey

 

 

Resmi İlanlar